I absolut allersidste øjeblik.. Nyt hår hos GunBritt Coiffure inden fødslen

GunBritt Coiffure

Terminsdatoen nærmer sig og jeg trængte i den forbindelse til en hårforvandling.. Sådan virkelig meget.. Jeg har ikke fået gjort noget ved mit hår siden start oktober, og med en baby i huset lige om snart, går der nok mange måneder før jeg ser en frisør igen.

Derfor var jeg heller ikke sen til at booke tid hos Oliver, min foretrukne frisør, som er tilknyttet GunBritt Coiffure. Jeg har gået der de sidste tre år og kunne ikke forestille mig et bedre sted at komme. De kan deres kram, og hvor jeg andre steder ofte frygtede det endelig resultat, går jeg altid derfra med det største smil på læben. De rammer simpelthen plet hver gang.


Nyt hår inden fødslen: Jeg har været forbi GunBritt Coiffure til en genopfriskning af farve og klip

I går fik jeg en genopfriskning af den farve jeg fik tilbage i efteråret (se resultatet fra dengang her) og som jeg har været SÅ glad for. Det er naturlige lysere striber lavet med min favorit balayageteknik, og selvom det netop er lysere, er det lavet sådan at min udgroning er minimal. Oliver klippede de slidte spidser af og gav det lidt forskellige længder for til, så det rammer ansigtet ind. Jeg fik også en Olaplex kur i forbindelse med selve farvningen, og det anbefaler jeg virkelig alle. Det er magi for farvet hår og sørger for det aldrig bliver mat eller slidt at se på.

Jeg har dog siden i går fået flere spørgsmål i forhold til graviditeten og frisørbesøg. Nu er jeg generelt fortaler for alt med måde. Sådan var det også i de ni måneder med Sylvester. Derudover får jeg ikke farven ned i hårbunden, men altså kun på selve håret. Inde hos GunBritt bruger de endvidere de bedste produkter og behandlinger, hvorfor jeg føler mig mere end sikker i mit valg. Jeg har personligt ikke lyst til at leve med slidt hår eller udvoksninger blot fordi jeg er gravid. Jeg accepterer andre har det helt anderledes – så længe vi kan rumme vores forskellige tilgange til graviditet og moderskab.

Jeg er i alle tilfælde SÅ glad for resultatet og synes det er fantastisk, at jeg ikke skal tænke på mit hår det næste lange stykke tid. Det kan være hårdt nok at se vægten stige stødt uge for uge, hvorfor jeg forkæler mig selv på andre måder. Heriblandt med ansigtsbehandlinger, zoneterapi og nu også en tur forbi frisøren hos GunBritt Coiffure. Tiden bliver jo knap lige om snart, hvorfor det bare er med at prioritere alt luksusrelateret nu.

Var I forbi frisøren da I var gravide? 


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

4 kommentarer

  1. Hvor er det pænt!
    Jeg var også forbi frisøren i mandags (en sidste gang inden fødslen d. 29. marts ;-)). Og har været forbi frisøren i alt tre gange i min graviditet. Jeg har heller ikke fået farven ned i hovedbunden og går til frisør Hos Per, som bruger Aveda.
    Jeg har det ligesom dig – alt med måde 🙂

    1. Hvor dejligt ❤️ Og Aveda er fantastisk! Elsker deres produkter.

      Der er intet som en omgang selvforkælelse 💆🏻‍♀️