Redebyggeri og lysten til at få styr på alt

kahler hammershøi

Shit! Det ramte mig virkelig med 180 km. i timen.. Jeg har ALTID været glad for at optimere og være praktisk. Det giver mig et kick. Noget så simpelt som at få ordnet kælderen, eller at rydde en køkkenskuffe op, er næsten på højde med kaffe og en god serie i sofaen. Ja, det lyder måske mærkeligt, men når jeg udretter et eller andet herhjemme, og det behøver ikke være specielt vildt, får jeg en god fornemmelse i kroppen.

MEN så bliver man gravid og nærmer sig termin, og så taler vi praktiske gøremål på et helt nyt plan. Alene indenfor de seneste 24 timer har jeg;

kahler hammershøi

kahler hammershøi

1. Købt flotte forårsblomster hos min lokale blomsterhandler til min nye sarte lyserøde Hammershøi vase fra Kähler (altsammen modtaget i gave).

2. Rykket rundt (eller Rasmus tog det hårde læs) i stuen. Jeg havde en idé om sofaen skulle stå helt anderledes, men efter flere forsøg gik vi tilbage til det gamle..

3. Været helt opsat på at rydde op på vores terrasse. I frostvejr. Det sejler derude med døde planter samt jord og sand allevegne. Jeg skal da igang med at feje og det skal være lige nu..

kahler hammershøi

4. Bestemt mig for at den her dramatiske og mørke vægfarve ikke dur længere. Det tog mig godt og vel et år at blive træt af den, og jeg skyder lidt af skylden på graviditeten. Nu vil jeg pludselig have Kabe-farvede vægge. Jeg tror dog ikke vi når det inden hun kommer og hvem bør alligevel tage så store beslutninger som højgravid?

5. Lavet om på børneværelset. Vi har fået mere opbevaring med IKEA IVAR skabene, som vi har malet hvide og snart skal tapetsere i det fineste palmeprint. Der er blevet rykket rundt, sat ting i kælderen og tænkt i nye plakater.

6. Overvejet at rippe Desenio for nye fine prints til vores rammer. Jeg kan simpelthen ikke lade være. Jeg trænger til forandring, nye motiver og materiel lykke. Jeg mindes også det var sådan sidst, men jeg kan ikke helt huske det, da det trods alt er 5,5 år siden.

kahler hammershøi

Er der nogen, der har en videnskabelig forklaring på det her redebygger-gen? Rammer det alle? Det er både hyggeligt, men også lidt frustrerende, da kroppen hele tiden tænker i nye baner. Samtidigt bevæger vi os hen mod tidligt forår, hvilket altid er den årstid, hvor jeg har det største behov for at lave om.

Om ikke andet kan jeg kigge lidt på mine nye sager fra Kählers Hammershøi serie, som altså skriger på forår. Den fine vase (jeg har størrelse large) er en klassiker, men farven skiller sig ud. Den himmelblå Hammershøi serveringskande er muligvis den fineste jeg har set. Hold nu op, den bringer glæde med sin forårsfarve. For ikke at tale om kagefadet og kopperne, som jeg også drømmer om i himmelblå (reklamelinks).

Nu vil jeg lave mig en kop te, kigge ud på snevejret (!!) og drømme mig væk til varmere tider. Jeg har virkelig brug for forår NU. Heldigvis er lyset kommet tilbage og man kan igen nyde sin aftensmad mens solen er ved at gå ned. Det kan altså også et eller andet..

Er I ramt af forårsfornemmelserne endnu? Har I ligesom jeg lyst til at lave om, rydde op og sortere ud i gamle ting? Andre gravide, der lider af det famøse redebyggeri-gen?


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmode om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

12 kommentarer

 1. Det er virkelig også på sit højeste her! Jeg vil bare have alting sorteret, ryddet op, sat op, afleveret (ting, man har lånt af andre) etc. LIGE NU! Og nogle af tingene kræver bare andres hjælp og når det ikke kan blive lige nu, er det SÅ irriterende…

  http://nouw.com/satinawandel

  1. PS: Advar lige letpåvirkelige gravide, når du har billeder af lækkerier i dine blogindlæg… Nu kan jeg ikke tænke på andet end en Napoleonshat… <3

  2. Det er skørt at man sådan bliver ramt af et kæmpe behov for at lave om og at være praktisk ❤️ Men det er også lidt hyggeligt.

 2. Jeg ELSKER at rydde op, rydde ud og optimere vores hjem. Jeg tænker meget over noget indretning inden jeg kaster mig ud i det. Vi har lige malet soveværelset med Jotun Lady Minerals i en flot grøn farve – det ligner meget KABE som vi har på vores badeværelse, men er bare lettere at arbejde med da det ikke skal slibes mv.

  1. Du er bedre end mig så ❤️ Jeg kan tage en indretningsmæssig beslutning på få timer..

   Genialt tip – tak! Jotun virker meget mere lige til. Er det dyrt? Det vil vi klart overveje 👏🏻

   1. Det er ikke så dyrt. Jeg købte to spande af 2,7 liter til 916kr. Det dækkede et 15kvm stort soveværelse 1 gang 🙂

 3. Det er hormonerne i kroppen, der gør det – vist især progesteron – hvis man tænker over det, er der mange der oplever det samme i sidste halvdel af cyklus 🙂