Muligvis ugens bedste nyhed

MOVES buana

Få 15 % rabat på alle kjoler hos BOOZT ved brug af min personlige kode Danica1503. Koden gælder kun i dag og i morgen – og man skal blot handle for minimum 599 kr. Fragten er gratis. 

Kan I huske, at jeg i søndags brokkede mig lidt over de koder, som altid kun gælder på få varer og som kræver man shopper for minimum 899 kr.? Well, jeg har simpelthen siden da været i dialog og indgået et givende samarbejde med BOOZT, hvor jeg får personlige rabatkoder som kun gælder på min blog. Dvs. jeg kan vælge kategorien og derudfra tilgodese jeres ønsker.

Jeg starter stærkt ud med at dele en 15 % rabatkode (Danica1503) på alle kjoler hos BOOZT. Det gælder dog ikke udsalg og ej heller følgende få mærker (Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, By Malene Birger, Mango, Odd Molly, Samsøe & Samsøe, Masai, BOSS, Calvin Klein, 3.1.Phillip Lim, Barbour), men ellers er der frit valg. Og det bedste af det hele? Man skal blot handle for minimum 599 kr. for at koden gælder.

MOVES buana

Dvs. I nu kan få fingrene i den fantastiske gule kjole fra Moves by Minimum, som I altså har spurgt ret meget ind til, og så endda til nedsat pris.

Det gælder også den prikkede kjole fra Saint Tropez, som jeg nærmest går i dagligt og selvfølgelig mange andre tusinde kjoler fra alle de lækre mærker.

SAINT TROPEZ DOTTY P TUNIC

Hvis I eksempelvis har haft kig på kjolerne fra Ganni, er det nu I skal slå til. I kan se udvalget af ALLE kjoler her og ellers blive inspireret til mine favoritter via de to collager nedenfor.

 

1. JUST FEMALE KJOLE 2. GANNI KJOLE 3. GESTUZ KJOLE 4. ONLY KJOLE 5. VILA KJOLE 6. GANNI KJOLE 7. GANNI KJOLE 8. GESTUZ KJOLE


Koden I skal bruge er: Danica1503

Koden gælder i dag og i morgen, så det er nu I skal slå til. I kan se alle kjoler her. Man skal minimum handle for 599 kr. for at koden gælder og der er fri fragt på alle ordrer.

1. SECOND FEMALE KJOLE 2. DESIGNERS REMIX KJOLE 3. MBYM KJOLE 4. ICHI KJOLE 5. SAINT TROPEZ KJOLE 6. MINIMUM KJOLE 7. BAUM UND PFERDGARTEN KJOLE 8. GANNI KJOLE


Jeg kommer ca. hver måned – afhængig af hvad I synes – til at dele en personlig BOOZT kode på en kategori, jeg selv udvælger. Hvis I har ønsker til hvad det skal være, må I endelig skrive en kommentar. Det kan være alt fra rabat på børneovertøj, børnesko, kvindesko etc.

God shoppelyst.. Jeg er også kommet til at klikke lidt hjem. Henholdsvis den her og den her.


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmode om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

3 kommentarer