En vidunderlig App, du ikke kan leve uden

Annonce

Fairytell

Siden september har vi haft en ret fantastisk afhængighed herhjemme. Og ja.. Det er en afhængighed, der kommer hele familien til gode og som vi er ret så glade for.. Tilbage i efteråret faldt vi nemlig over den nye børneapp, Fairytell. Vi købte hurtigt et medlemsskab og har siden september brugt det hver aften, når Sylvester skal puttes.

Læs også:
Her finder du alle de bedste apps, som du børn downloade lige NU

Før vi fik fingrene i Fairytell læste vi bøger, når der skulle soves – hvilket i og for sig var fint nok. Med tiden læste vi dog de fem samme bøger igen og igen, og det er altså ikke billigt hele tiden at skulle købe nye bøger + man også skal have plads til de mange af slagsen på børneværelset.

Fairytell


OBS: Hvis I nu, ligesom os, rigtig gerne vil prøve Fairytell af derhjemme, kan I lige nu få 30 dages gratis adgang ved at klikke her. Hvis I ikke vil fortsætte abonnementet efter den gratis periode, skal I blot huske at opsige det indenfor de 30 dage. Tilbuddet gælder både nye medlemmer, men altså også eksisterende, hvis I allerede har Fairytell.


Fairytell er en app med børnebøger, som kan bruges på tablet eller smartphone. Dvs. lydbøger og e-bøger for børn i alle aldre. Der er både noget til de helt små, men også de større børn. Når man har et medlemsskab har man ubegrænset til hundredevis af de bedste børnebøger man kan forestille sig.

Derudover er det en ekstra bonus, at de fleste bøger både bliver læst op samt at der helt automatisk bliver bladret. Det er altså ikke kun lydbøger, men præcis den samme oplevelse som at have en bog mellem hænderne.

Fairytell

Jeg har ikke tal på hvor mange bøger vi enten har lyttet til eller selv læst op de sidste 6 måneder. Jeg har heller ikke tal på, hvor mange nye genrer og børneserier vi er blevet vilde med. En helt ny verden af kvalitetsunderholdning har åbnet sig for os, og såvel som Sylvester elsker den hyggelige aftenstund, er vi voksne også ret vilde med konceptet.

Vi plejer som regel alle tre at smide os i sengen og lytte og bladre i de bøger, som Sylvester udvælger. Nogle gange er det enkelte e-bøger af 10 minutter og andre gange gamle klassikere, som vi lytter til 20 minutter hver aften.

Senest har vi lyttet til Folk og Røvere i Kardemomme by, hvilket er ret nostalgisk, når man selv har så mange minder om netop den bog. Derudover har vi introduceret ham til Karius og Baktus, Ali Baba og de 40 røvere, Orla Frø-Snapper, Snøvsen, Frække Frida, Gummi-Tarzan og et hav af andre mindeværdige bøger fra vores egen barndom.

Fairytell

Sylvester har et hav af favoritter og dem skal I selvfølgelig også have med på hans opfordring:

1. Vitello. Der ligger 19 Vitello bøger på Fairytell, og det er nok dem vi har lyttet allermest til de seneste 6 måneder.

2. Mimbo Jimbo. Historien om den lille blå elefant, der altid er klar på eventyr. Vi elsker Mimbo Jimbo herhjemme, der simpelthen er fortalt og illustreret SÅ godt.

3. Lasse-Leif og dukken Luske-Lise laver ret meget ballade, og det er faktisk enormt sjovt. Både for børn og voksne.

4. Villads fra Valby. En børneklassiker, som er god til børn fra fire år.

5. Sallys Far bøgerne. Sallys Far laver ret meget ballade og finder på mange historier, som Sally ikke altid helt tror på. Bøgerne er utrolige velskrevne og enormt sjovt tegnet. Det er helt klart en favorit herhjemme.

6. Lille Frø, Den utrolige historie om den kæmpestore pære, Min Mormors Gebis og Mustafas Kiosk. Jakob Martin Strid er genial, når det kommer til børnebøger.

7. Rasmus Klump. Både pixibøgerne og de længere versioner. Der er et hav at vælge mellem.

8. Alfons Åberg bøgerne. Endnu en klassiker, som børn og voksne bare aldrig bliver trætte af at lytte til.

9. Mumitroldene. For hvem elsker ikke hele Mumitrolde-universet?

10. HC. Andersens eventyr. Der er altså et eller andet nostalgisk over at få lov til at genhøre alle HC. Andersens eventyr med sine børn.

Fairytell

Vi kunne blive ved! Der er nok underholdning til alle børneårene samt mere til. Børn, der tidligt får interesse for bøger og læsning, får nemlig naturligt lyst til at lære mere hele livet igennem. Derfor har Fairytell skabt et univers, der er sjovt, trygt og ikke mindst lærende for de børn, der bruger det.

Man kan desuden benytte op til 5 enheder samtidigt, så søskende (eller voksende) ikke skal slås om historierne. Derudover kan man gemme sine favoritter offline. Det er ret smart, når man skal køre langt eller er på ferie, hvor man ikke altid lige har adgang til WiFi.

EN SKØN FORÅRSGAVE TIL JER: Som læser af min blog, får I lige nu 30 dages gratis adgang til Fairytell app’en. Såfremt man ikke er interesseret i at fortsætte abonnementet efter test, skal man blot opsige det igen indenfor de 30 dage. Men pas på – man bliver ret hurtig ekstremt glad for app’en ❤️

Hvordan putter I jeres børn om aften? Spiller bøger og fortællinger også en stor rolle hjemme hos jer?

PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

2 kommentarer

  1. Den skal vi straks downloade. Er gået helt død i godnatlæsning. Som oftest slutter vi aftenen af i deres senge med en omgang massage/trykkemassage. De får ro i kroppen og falder hurtigere søvn. Men appen skal klart prøves ✌️

    Pøj pøj med snarlig fødsel❤️

    1. I bliver så glade for den! Den er guld værd til når de skal puttes og man får de bedste snakke ud af det. Alle de bøger de pludselig bliver bekendt med ❤️ Det tror jeg er ganske sundt.

      Det lyder også fantastisk med massage. Jeg plejer at give Sylvester fodmassage om aftenen. Det elsker han også. Og tak ❤️