Du er hermed inviteret hjem til os

Annonce

Desenio plakater

I har måske kunne mærke mit behov for fornyelse de seneste par måneder? Først som et resultat af den sidste tid i graviditeten og senere pga. det fine forårsvejr. Der skulle ske noget nyt, og derfor lagde jeg en stor bestilling hos DESENIO for nogle uger tilbage. Eller stor og stor – i hvert fald nok til at give vores vægge nyt liv i alle rum. Jeg elsker allerede resultatet.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg elsker at opdatere vores hjem. Især når det kan gøres via noget så fint som smukke plakater og fine billederammer. Endda til virkelig gode priser (pssst.. hvis I også vil shoppe nye plakater hos DESENIO, får I 25 % på plakater ved brug af koden “danicachloe” fra i dag til og med den 26. april).

Desenio plakater

Desenio plakater

Jeg har endda taget chancen og gået efter lidt mere farverigt plakatkunst denne gang. Først og fremmest trængte vores soveværelse til en overhaling. Jeg er blevet vild med at læne plakater og rammer op ad væggen kombineret med de mange, der allerede hænger oppe rundt omkring.


OBS: Koden ”danicachloe” giver 25% rabat på plakater hos DESENIO mellem den 24. og 26. april. *Gælder ikke plakater mærket med handpicked og collaboration.

Det giver et helt andet udtryk og er nemmere at flytte rundt, når man har brug for nyt liv derhjemme. Vores soveværelse er ret småt, og derfor fandt jeg den smukke skyggeplakat, som altså emmer af afslapning og nærvær.

Desenio plakater

Desenio plakater

Til stuen fandt jeg den vildt fine Tropical Vibes plakat, som gør det ret godt nu hvor vi kører urban jungle tema herhjemme med mørkegrønne vægge og masser af planter. Vi har allerede palmeplakaten hængende, som jeg glædes over hver dag.


LÆS OGSÅ: SÅDAN GIK DET TIL SIDST, DA VI GAV HELE VORES HJEM EN KÆMPE MAKEOVER


Derudover røg den dystre roseplakat også i kurven, som blev sat sammen med champagnen, der blot venter på at blive åbnet.

Desenio plakater

Jeg har ligeledes optimeret skrivebordsløsningen, hvor den smukke og stilrene Three Pink Chairs plakat har fundet sin vej op på væggen. Det fuldendte min workstation, som jeg har arbejdet på i et mere end et år.


LÆS OGSÅ: VIL DU LAVE DEN PERFEKTE BILLEDVÆG? SÅ FÅ MIN SIMPLE GUIDE HER


Jeg bliver simpelthen så glad af de farver og på en eller anden underlig måde inspireret hver gang, jeg sidder ved computeren.

Desenio plakater

På børneværelset blev jeg forelsket i den mintgrønne cykelplakat kombineret med den fine LOVE-plakat. Jeg synes de komplimenterer hinanden så fint – især med det helt hvide IVAR skab fra IKEA, som indeholder alt det essentielle til de mindste herhjemme. Over højsengen hænger der tre plakater i guldrammer (se dem her) og pynter, og jeg føler endelig vi har fået fuldendt børneværelset. Især med tanke på det kun er små 9 m2. Det er altså ikke meget, men vi har langt om længe fået udnyttet pladsen rigtig godt.

OG nu til det sjove, hvis I også er blevet inspireret til lidt nyt til væggene? I får nemlig lige nu, mellem den 24. og 26. april, 25 % på alle plakater hos DESENIO ved brug af koden “danicachloe”. Koden gælder ikke plakater mærket med handpicked og collaboration, men altså langt de fleste af slagsen, hvorfor det bare er med at klikke løs.

Har I kig på noget nyt til væggene derhjemme? Link endelig i kommentarfeltet, da jeg altid er på udkig efter nye plakater og sammensætninger. Næste projekt bliver en billedvæg over sofaen.. Det er simpelthen så fint, når man får sammensat det helt rigtigt. 


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar