Skønhedsfavoritter og ritualer i marts

Det her bliver nok den sidste omgang skønhedstips og ritualer inden hendes ankomst. Fra næste måned bliver det sikkert nogle helt andre produkter, der vinder frem, da min tid nok bliver sat på prøve. Dermed ikke sagt jeg ikke fortsat vil prioritere det – nok bare på et andet grundlag end nu.

Jeg elsker at nørde beauty og gode ritualer. Man kan seriøst gøre så mange gode ting hjemmefra, at det halve kunne være nok. Jeg bliver tilmed hele tiden klogere på mine behov og hvad, der faktisk virker. Lige nu er jeg bl.a. meget fokuseret på fugt. Desto mere fugt des bedre har min hud det.

Denne måned har jeg forelsket mig i en ny primer, verdens bedste kropsolie samt fire andre skønne sager. Det er seks vidunderlige produkter, der altså er værd at tage et nærmere kig på.

Nimue Vitamin C Moisture Mist = Som jeg beskrev i det her indlæg, så er jeg altså blevet ret afhængig af produkterne fra Nimue. Det er bl.a. dem jeg tilskriver min nu pæne og sunde hud. Senest er jeg blevet meget glad for deres moisture mist. Jeg bruger den flere gange i løbet af dagen. Først om morgenen oven på min serum, og altså inden jeg påfører min dagcreme, men også i løbet af dagen og som en del af mit aftenritual. Nimue forhandles hos et hav af Nimue klinikker landet over og ellers kan man til tider også være heldig at finde den HER.

SARD Kopenhagen Soft Lip Balm = Verdens bedste læbepomade. Nu har jeg brugt den i over et år og intet overgår den. Den fugter læberne helt perfekt og indeholder kun nærende og lækre ingredienser, som man faktisk kan udtale. Ingen ubehagelige overraskelser her. Sylvester bruger den også hver dag og er faktisk blevet så forvent, at han kun vil bruge min. Jeg plejer at købe den på apoteket og ellers kan den også fåes HER.

Madara Firming Antioxidant Body Oil = Den her er forholdsvis ny i mit skab, men jeg er allerede dybt afhængig. Udover den er perfekt til gravide kroppe, er den utrolig nærende. Ingen fedtede områder på trods af det faktisk er en kropsolie. Den virker opstrammende og så dufter den fantastisk af citron og timian. Mádara er generelt blevet et af mine nye yndlingsbrands, når det kommer til plejende produkter. Jeg tror endnu ikke jeg er stødt på et produkt derfra, jeg ikke kun lide.

Pai Gentle Genius Body Wash = Normalt er jeg ikke speciel sart med body wash, men efter jeg er blevet gravid, og i den grad også efter en lang og kold vinter, har min krop brug for en nærende af slagsen. Neutral udtørrer min hud pt., så jeg er hoppet videre til Pais beroligende body wash, som gør det ekstra godt til sensitiv hud. Der medfølger en konjac svamp, som man bruger til påføre cremen i badet. Huden efterlades silkeblød, og så er den tilmed sulfat-fri og vegansk.

Björn Axén Dry Shampoo = Jeg er afhængig af tørshampoo. Jeg bruger det dagligt -ligegyldigt om jeg har vasket hår eller ej. Hvis jeg glemmer det, klasker mit hår sammen. Jeg dur simpelthen ikke til fladt hår, der hurtigt bliver fedtet. Det seneste år har jeg brugt dem fra Björn Axén, som endda er på tilbud i Matas lige nu. De løfter håret og efterlader ikke hvide pletter, som mange andre. De er nemme at fordele og holder hele dagen. Senest har de lanceret nogle med skønne sommerdufte, som altså lige gør oplevelsen dét bedre.

Origins Cooling Primer = En forholdsvis ny lancering fra Origins, som jeg fik ind af døren for nogle måneder tilbage. Det er et produkt du skal bruge efter din hudpleje og inden din makeup, så din hud har de bedste forhold for en jævn hud med glød. Primeren efterlader huden kølende, frisk og sørger for at éns makeup lægger sig meget pænere.

I kan eventuelt få en prøve på den i Matas, så I kan teste det på egen hud. Man kan nemlig have nok så meget kvalitetsmakeup, men hvis underlaget ikke er i orden, kan det være svært at få til at sidde pænt hele dagen. 

Hvilke skønhedsritualer og produkter har I været særlige glade for den seneste måned? Nogle gode skønhedstips I vil dele? 


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmode om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar