5 uforglemmelige minder fra vores bryllup

Annonce

CEWE fotobog

Forleden dag modtog jeg en længe ventet pakke med posten.. Hold nu op jeg har glædet mig til at få den mellem fingrene og gense alle de mindeværdige øjeblikke fra brylluppet. Måske skyldes det også, at jeg er ekstra følsom de her dage oven på fødslen af Nola, men jeg reflekterer meget for tiden og holder fast i alle de gode øjeblikke vi har bag os. Der er nemlig efterhånden så mange gode, at det halve kunne være nok.

I pakken gemte sig en fotobog fra CEWE, som jeg tilbage i april lavede sammen med Rasmus. Det blev til et hyggeligt aftenprojekt, hvor vi downloadede CEWE’s eget billedprogram, så vi kunne få fotobogen præcis som vi drømte om (psst.. jeg deler en virkelig god rabatkode til jeres egne fotobøger længere nede i indlægget).

CEWE fotobog

Vi valgte deres XXL Højformat i hardcover, som er ideelt til bryllupsbilleder. Der er masser af plads til at fylde fotobogen med de gode minder, ligesom at kvaliteten er helt i top. De har vundet prisen for bedste fototryk, som altså står knivskarpt. Vi er så glade for resultatet og har allerede kigget i den flere gange med hinanden og Sylvester.

CEWE fotobog

Jeg kan overhovedet ikke forstå vi har ventet så længe med at lave en fotobog fra vores store dag. Det er trods alt snart 2 år siden vi blev gift. Hvor bliver tiden lige af? At have billederne på tryk er noget helt andet end at se dem på computeren.

I en tid, hvor snart alt er digitalt, er det rart at have nogle minder fysisk mellem hænderne. Nu er vi i hvert fald hooked på at lave flere mindeværdige fotobøger med kommende oplevelser. Et godt sted at starte kunne være Nolas kommende barnedåb, tænker jeg.

CEWE fotobog

RABATKODE: Hvis I også har lyst til at lave en fotobog fra jeres bryllup, en rejse, barnedåb, fødselsdag eller andet mindeværdigt i jeres liv, får I lige nu eksklusivt 20 % på ALLE fotobøger ved brug af rabatkoden: CEWE-Dan.

Koden gælder indtil 30. august 2018 og kan bruges op til 3 gange per person. I kan få det lige som I vil, så det er bare med at kaste sig ud i det.

Det kunne jo også være oplagt som en gave til andre. Eksempelvis en fotobog til den kommende brud med minder fra en skøn polterabend? Eller fra jeres eget bryllup som en overraskelse til jeres bedre halvdel? Det vil da være en genial gave, der kun bliver ved med at give i mange år frem.


HUSk OGSÅ AT SE: VORES FANTASTISKE BRYLLUPSVIDEO FRA DEN STORE DAG I BOTANISK HAVE


Og nu til 5 uforglemmelige minder fra vores bryllup, som jeg aldrig tror jeg har delt med jer før? Det er i alle tilfælde nogle af dem jeg husker bedst og som vi også har fået med i vores fotobog fra brylluppet.

CEWE fotobog

1. Efter vielsen fik vi taget vores bryllupsbilleder i Botanisk Have. Det betød vi kunne snige os væk fra gæsterne, og netop de timer – bare os to og fotografen, er noget af det jeg husker bedst. Nyforelskede, tosomheden og dét at være høj på kærlighed og champagne..

2. Jeg husker også tydeligt, hvordan himlen pludselig åbnede sig over os. Det stod ned. Heldigvis først da vi havde fået taget næsten alle billeder. Vi løb ud af Botanisk Have og ind i en kammerats bil, som altså fungerede som dagens bryllupsbil. Vi var fuldstændige ligeglade med alt andet end hinanden. Det var så fantastisk og befriende.

3. Vi holdte vores bryllup ret low-key for de nærmeste. Vi havde hverken bordplan eller en planlagt 3-retters menu. Det var så afslappende og virkelig den bedste fest i mit liv. Folk tog for sig, når de var sultne, rykkede rundt som de vil, hentede selv cocktails og vin og kunne selv skifte musik. Jeg er så glad for vi gjorde det på præcis den måde, da det passede perfekt til os som mennesker.

4. Talen fra min mand.. Den tale jeg ikke vidste kom. Vi havde ingen toastmaster og havde ingen forventninger om folk, der vil holde taler eller lave indslag, men Rasmus valgte alligevel at holde en tale for mig. Vi har heldigvis meget af den på video, da vi havde booket en videograf til dagen (som jeg anbefaler alle). Jeg husker ALT hvad han sagde og selv Sylvester blev rørt af at se sine forældre i sådan et øjeblik.

5. Jeg glemmer heller aldrig selve festen, som varede til kl. 05, den gode musik og alt det danseri. Jeg har så mange billeder fra folk, der fangede os på dansegulvet. Skoene var smidt langt væk og vi nød virkelig ét af de bedste øjeblikke i vores liv.

Jeg får helt lyst til at gennemleve et bryllup igen, så hvis I stadigvæk har jeres til gode – GLÆD JER! Det er virkelig én af de fedeste dage nogensinde. 


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

1 kommentar