50 babynavne, jeg er fuldstændig pjattet med

Babynavne

Jeg har godt nok allerede født, og vi skal 100 % ikke have flere børn, men derfor ELSKER jeg stadigvæk at falde over nye navne. Det er seriøst noget af det hyggeligste i hele verden, og jeg fornemmer mange andre har det lige sådan?

Læs også:
Uld til baby? Hvornår og hvorfor? Få min uldguide her

Da vi ledte efter vores datters navn (som jeg afslørede her), faldt jeg over en masse fine babynavne i processen. Nogle meget almindelige og andre lidt mere sjældne, som måske deler vandene? Den liste har jeg selvfølgelig gemt, og da jeg fandt den frem igen den anden dag, tænkte jeg det kunne være hyggeligt at dele med jer.

Måske nogle af jer endda kan få lidt inspiration til jeres kommende børn eller nogle I kender, som mangler det helt rigtige navn? Eller måske falder de overhovedet ikke i jeres smag, haha..

Der er selvfølgelig både drengenavne og pigenavne på listen. Personligt havde jeg måske lidt nemmere ved drengenavne, men eftersom vi brugte ret mange måneder på at finde et pigenavn, føler jeg nærmest jeg har været alle navne igennem. Jeg håber I kan bruge listen og byd endelig også ind med jeres favorit navne til begge køn.

Drengenavne:

Bille, Vilfred (min favorit), Samuel, Luca, Marley, Leo, Bjørn, Frederik, Sylvester (selvfølgelig), Carl, Hugo, Valde, Max, Frej, Hector, Henry, Milo, Toby, Hunter, Kalle, Louis, Vincent, Sofus, Valdemar, Eigil.

Pigenavne: 

Freja, Lilja, Juno, Ivy, Kassandra, Caroline, Ellie, Nola (selvfølgelig), Zoe, Lucy, Scarlett, Celine, Amelia, Sia, Dagmar, Hannah, Agnes, Sally, Hollie, India, Alva, Nellie, Vilma, Eleonora, Aya.

Har I nogle babynavne, I er vilde med? 


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

14 kommentarer

 1. Det er altså en ret skæg ting det med navne og hvor forskellig opfattelse man kan have af dem – for det er meget få af de navne du nævner her, som jeg selv bryder mig om. 😄

  1. Jeg tænker det er ligesom med bland-selv-slik. Man finder sjældent nogen man deler 100 % smag med 😜Det vil også være lidt kedeligt, hvis alle børn kom til at hedde det samme.

   Hvilke navne kan du lide? 😊

 2. Vores pige hedder Caroline og vi er begge enige om at hvis vi får en til pige skal hun hedde Olympia eller Elinora. Får vi en dreng er jeg helt skudt i både Theodor og Elliot ❤️

  1. Jeg elsker navnet Caroline. Det var også ret højt på vores liste ❤️

   Og sikke nogle søde navne 😍

 3. Min lille dreng hedder Bertram, og om lidt bliver han storebror til Kalle Nicholaj. 😊 Hvis det blev en pige skulle hun hedde Elin.

  1. Bertram og Kalle. Totalt sødt ❤️ Elin er virkelig også smukt! Meget nordisk og fint.

 4. Jeg er vild med flotte lange “gamle” danske navne som F.eks Vibeke og Ingeborg.
  Men også Mia og Maya

  Mit ynglings drenge navn er Sebastian.

  Jeg selv er ret vild med mine 3 navne 😉
  Louise Alexandrine Vicktoria ❤️

  1. Sikke et smukt navn du har 😍

   Gamle danske navne er meget smukke. Jeg er også vild med Ingeborg. Dagmar var også højt på vores liste. Jeg elsker det navn ❤️

 5. Min egen søn hedder også Sylvester (og med fødselsdag d. 22. April – dog fra 2015). Han skal være storebror til september/oktober og vi er næsten blevet enig om Naja hvis det er en pige og William hvis det er en dreng. Men puuuh hvor har vi også været mange navne igennem. Lige fra Mynthe til Solveig 😁 og Merlin til Sigurd

  1. Hvor hyggeligt! Det er det bedste navn ❤️

   Naja er SÅ sødt og går godt sammen med Sylvester, hvis altså det bliver en lille pige 👶🏻

 6. Hvor pudsigt! Vi har samme smag, heh.
  Jeg faldt helt tilfældigt over dit indlæg her, fordi jeg søgte rundt på bla navnet Nola. Så yndigt et navn, jeg selv først for nyligt har stiftet bekendtskab med. Vi har en lille Vilfred på 2 herhjemme, og jeg nyder sådan at overveje navne til en fremtidig bror/søster. Hvis Vilfred en dag skulle få en lillebror er Sixten og Sylvester højt på listen – stærke, seje navne i min optik. Skulle det derimod blive en lillesøster er Elin, Nola og Elinor klare farvoritter. Ih alle de børn man er nødt til at få, så man kan få taget alle de smukke navne i brug!

  1. Okay, hvor er det sjovt ❤️ Vi har virkelig præcis samme smag i navne.

   Elsker jo navnet Vilfred. Det er virkelig det sødeste navn ever!

   Og du har helt ret! Navne er noget af det skønneste at finde på, når man venter sig ❤️

   Lad mig endelig vide, hvad I bestemmer jer for, hvis I skal have flere 👶🏻