70 minutter i himlen

Det var lige præcis, hvad der skete i tirsdags.. Det er nemlig sådan, at når nu vi giver Nola flaske, kan far komme en del mere på banen end hvis jeg ammede. Det giver mig bl.a. mulighed for nogle små frirum i løbet af ugen, hvor jeg kan tanke op på velværekontoen.

Således stod jeg forleden dag klar nede hos Morro, min favorit klinik her på Islands Brygge, når det kommer til fantastiske ansigtsbehandlinger og deslige. Lisa kan sit kram, og derfor var jeg også mere end glad for at være tilbage på briksen.

Jeg har, som tidligere nævnt, været en del igennem med min hud det seneste år. Fra den tidlige graviditet til det store udbrud i efteråret. Det stod virkelig slemt til, men jeg kom det til livs. Heriblandt ved hjælp af Nimues 12-ugers forløb, som jeg gennemførte med stor succes og senest grundet Lisas magiske behandlinger, der altså er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv i 2018.

Siden da er jeg kommet hos hende med 4-6 ugers mellemrum, da min hud reagerer rigtig godt på regelmæssige frugtsyrebehandlinger, dybderens og plejende ritualer.

I tirsdag fik jeg en Hydrate & Renew behandling, som jeg også tidligere har fået. Lisa er rigtig god til at tilpasse den fra gang til gang, da man aldrig ved hvad huden trænger til. I mit tilfælde var der et enkelt udbrud, som hun naturligvis fik styr på, ligesom jeg havde brug for en masse fugt ovenpå mit nye liv med en lille baby og manglende søvn.

Jeg nåede også både at få rettet og farvet bryn samt vipper, nu hvor jeg ikke har tid til at gå med make-up længere. Det gør en kæmpe forskel for mine trætte mor-øjne, når jeg ikke skal tænke på det hver morgen. Jeg bruger jo vippeserum (se bare mine gode resultater her) og kan derfor nøjes med at få farvet dem løbende. Det er altså et plus.

Oveni behandlingen, og mens frugtsyrepeelingen gjorde sit arbejde, fik jeg også massage af nakke, skuldre, arme og hænder. Jeg var rimelig anspændt, hvilket giver mening med dårlig søvn og en baby i armene 24/7, hvorfor det var mere end tiltrængt.

Det er virkelig sandt når de kloge hoveder siger, at sådan en tur forbi sin yndlings klinik kan gøre underværker for overskuddet. Jeg følte mig i hvert fald som et nyt menneske, da jeg kom hjem, hvilket man ikke skal undervurdere.

For at det ikke skal være nok blev Lisa og jeg enige om, at en heldig én af jer snart kan vinde samme behandling + en omgang farve/ret af vipper og bryn ovre på min Instagram. Husk derfor at følge med, da jeg i weekenden udlodder den ultimative sommerbehandling i samarbejde med netop Morro.

Husker I at prioritere jer selv? Måske endda efter I er blevet mor? Giver det også jer fornyet energi og overskud?


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

2 kommentarer