Weekendplaner: Familie på tur, Distortion og råhygge

Annonce

Ja, den er god nok.. På lørdag skal vi alle fire til Distortion. Måske ikke den vilde fest, som de fleste kender det som i forvejen, men derimod i en lidt anden, og mildere, udgave. Vi skal nemlig til børnedistortion.

Yes, det findes! Lørdag d. 2. juni fra kl. 12.00 – 16.00 fejrer Fisketorvet Distortion for børn under navnet Bertils Børnefest, og vi glæder os! Vi skal afsted alle fire, og jeg forudser fest og farver.

Fisketorvets parkeringstag kommer til at være indrettet i ægte festival-stil. Her kan  man bl.a. stille sulten i spisehjørnet, opleve virtual reality, spille minigolf, hoppe rundt i hoppeland eller slappe af i hyggehjørnet. Der er altså noget for alle børn og forældre. Man kan også udfolde kreativiteten på den store tegnevæg, og der vil selvfølgelig være goodiebags til de børn, der kigger forbi.

Vi har allerede fortalt Sylvester om lørdagens planer, og han glæder sig naturligvis latterligt meget. Mest af alt fordi han skal til fest, som han så stolt fortæller (så sødt), og så fordi vejret bliver hammer godt. Nola skal selvfølgelig også med. Vi pakker barnevognen med parasol, mad og alt andet en baby kræver, og så triller vi afsted omkring 11.30 tiden, hvilket passer fint med hendes soverytme lige nu.

Det bliver virkelig en fest for alle musik- og danseglade børn. Udover alle ovenstående aktiviteter, vil børnene kunne opleve Oskar fra MGP, som efter koncerten vil dele ud af selfies og autografer samt RayRay, der er kendt fra Ramasjang-radiohittet ”Som en regnbue”.

Derudover kigger dansegruppen Breakpoint også forbi med et kombineret show og workshop, ligesom det bliver en skøn dag med magi i luften, når ballonklovnen Tu Tu tryller ballondyr frem til alle. Ses vi? Det er ganske gratis at deltage.

Program for dagen:

12.30 – 13.15

Klovnen Tu Tu tryller med ballondyr

13.30 – 14.00

RayRay (kendt fra Ramasjang Radio)

14.15 – 15.00

Breakpoint (Breakdance), show og workshop

15.15 – 15.45

Oskar (kendt fra MGP 2017)

Hvornår?

Lørdag den 2. juni kl. 12.00 – 16.00

Hvor?

På Fisketorvets tag ved indgang H


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar