Et sjældent dagens outfit

Rue De Femme kjole

Ja, dem har der godt nok ikke været mange af det seneste år. Altså outfits. Først pga. graviditeten og nu grundet manglende inspiration og en efterfødselskrop med ekstra kilo. Jeg er dog nået til det punkt, hvor jeg savner noget så basalt som tøj. Jeg har levet alt for mange måneder i strækbukser og løse bluser, og det gider jeg altså ikke længere.

Jeg er klar til fine kjoler, sommerprint, masser af farver og at genfinde mig selv og min stil. Som jeg forresten ikke aner, hvordan er længere. Jeg har trods alt udviklet mig det seneste år.

Rue De Femme kjole

Dog kom jeg ud på en barnevognstur den anden dag (det er de store planer vi har herhjemme kan I høre..), og der valgte jeg, helt impulsivt, at tage en ny rød kjole på fra RUE de FEMME. Bare fordi. Jeg bliver ærligt talt i bedre humør, når jeg lige smider lidt farve på og føler mig feminin, hvilket vidner om jeg skal dyrke det noget mere og prioritere mig selv igen.

PSSTT.. I FÅR 20 % PÅ ALT HERINDE (HVOR MIN KJOLE FRA RUE DE FEMME BL.A. ER FRA) VED BRUG AF KODEN “DANICA20”. DE HAR ET HAV AF FINE DANSKE MÆRKER OG PÆNE PRINTS.

Det gode ved kjolen er, at den faktisk både fungerer som kjole, som på billedet, men også er en kimono man kan have over en fin silketop og et par løse bukser. Sidstnævnte bukser fra Rue De Femme har jeg også fået hjem, og på trods af de er lyserøde, går de ualmindeligt godt sammen.

Rue De Femme kjole

Når man tager et kig i mit skab nu, bugner det af lette og farverige sommersager. Jeg ejer nærmest ikke noget sort længere? Det er ret skørt, når jeg blot tænker nogle år tilbage, hvor jeg altid havde tendens til at vælge det sikre valg. Måske er det trenden for tiden? At vi tør lidt mere på farvefronten? Det gode vejr spiller selvfølgelig også ind. Det er lidt sjovere, at gå rundt i en rød kjole, når solen skinner og temperaturen er med os.

Jeg håber på at vise jer mange flere outfits fremadrettet. Ikke mindst at vise jer, at til trods for man næsten lige har født, kan man sagtens hoppe i andet (behageligt) end løse bukser og oversize bluser – selvom det også er rart.

Ha’ en skøn torsdag. Vi har haft endnu en hård nat, og forsøger blot at holde os kølige. Nola synes i alle tilfælde det er lige til den varme side, hvilket jeg godt forstår 🔥 

PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

2 kommentarer

  1. Så fint søde.
    Jeg har også kun farver og mange kjoler i mit skab nu.
    Og for to år siden ejede jeg ingenting som ikke var sort 🙈
    Så skønt med farver.

    1. Det er skørt, hvordan man går fra at være så farveforskrækket til pludselig at ELSKE farver. Det er skønt! 😍