Om rutiner og tidsrøvere

Annonce

Coop måltidskasse

Noget af det, der har chokeret mig allermest i hele det her projekt familie på fire, er tiden, der løber fra mig. Jeg har ikke tid til noget som helst udover at amme, pumpe ud, sterilisere, skifte bleer, kigge på min baby og bruge tid med ham på fem år.

Læs også:
Den bedste opskrift på vegansk One Pot Pasta, som de laver den i Italien

Dagene forsvinder i et væk, og vi når hverken at rydde særligt godt op, handle ind eller at lave mad. Vi er endda på barsel begge to, så det er ikke fordi dagene går med arbejde eller praktiske gøremål. Vi er blot ramt af den klassiske barselboble.. Kender I det?

Coop måltidskasse

Derfor er jeg også så glad for det samarbejde, jeg netop har indgået med Coops online supermarked, der har lanceret fire forskellige (og virkelige gode) måltidskasser. Det kunne virkelig ikke være kommet på et bedre tidspunkt.

Vi fik endda den første kasse leveret den dag jeg gik i fødsel (så kan man altså tale om god timing fra deres side). Faktisk så god, at jeg måtte have min mor og Sylvester til at tage imod, da vi allerede var på hospitalet..

Coop måltidskasse

Vi har indtil videre prøvet to forskellige måltidskasser. Den første uge efter vi kom hjem fra hospitalet stod den på “Den Nysgerrige” måltidskasse, der indeholder et hav af spændende retter fra hele verden. Vi har heldigvis en dreng på fem år, der tør prøve en masse nye smagsoplevelser af, hvorfor vi godt turde prøve den. Det var heldigvis et hit og på blot en uge fik vi følgende til aftensmad;

1. Kokosstegt fisk med bagte masala-gulerødder og mango-mynte raita.

2. Kylling-satay med hjertesalat, bacon, sorte bønner, kartofler og parmesanyoghurt.

3. Græsk oksegryde med kanel, tomat, oregano og pasta.

4. Frittata med tomater, persille, perlespelt, svampe og mozzarella.

Coop måltidskasse

Coop måltidskasse

Uden måltidskassen havde vi levet af rugbrød. Overskuddet til at handle ind og finde på aftenretter efter en fødsel er nærmest umuligt, hvorfor jeg er taknemmelig for den ekstra hånd vi fik. Både til aftensmad og alle de gængse dagligvarer vi manglede. Retterne tog i gennemsnit 30 minutter at lave, hvilket er mere end overkommeligt, når man er garanteret så lækre og nærende måltider.

I denne uge er vi ved at teste “Den Børnevenlige” måltidskasse efter Sylvesters ønske. Netop denne måltidskasse er baseret på nye og gamle livretter for hele familien. Vi havde vores første aftenmåltid i mandags, der bestod af Fish n’ chips med broccolimos, sauce tartare og hjemmelavede pommes frites. Resten af ugen har budt på kødboller med ost, kyllingesteg med salat af avocado, agurk, mango og tomat + pasta samt minifrikadeller med røde ris, persillesalat og grønne asparges.

Coop måltidskasse

Næste uge overvejer vi enten “Den Populære” måltidskasse eller måske denne her fyldt med smagfulde vegetarretter? Så har vi også været hele vejen rundt.

Det geniale og unikke ved netop Coop.dk MADs løsning er, at de som de eneste kombinerer måltidskasser og indkøb af dagligvarer. Vi har derfor slet ikke været nødsaget til at skulle forbi nogle supermarkeder siden vi er kommet hjem fra hospitalet, da vi blot har tilføjet alle de ting (inklusiv et hav af bleer) vi manglede til vores bestilling af måltidskassen.

Nemmere bliver det ikke, og man kan indtil aften før levering tilføje dagligvarer, hvis man lige står og mangler noget. Coop.dk MAD leverer til hele landet (undtagen ikke-brofaste øer) og tager altså også gerne dine andre dagligvarer med – uden ekstrapris, hvis du har abonnement på en måltidskasse.

Coop måltidskasse

Coop måltidskasse

Man bliver hurtigt forvent. Jeg tror de fleste af os kan skrive under på, at når vi endelig har tid sammen som familie, vil man bare gerne nyde hinanden uden at tænke på praktiske gøremål eller at skulle opfinde den dybe (aftensmad) tallerken hver aften.

Det har altid været vores store irritationsmoment herhjemme og der vi stresser mest, når klokken endnu engang er 17, og vi stadigvæk ikke ved hvad vi skal have at spise. MEN ikke mere. Vi kommer til at fortsætte med måltidskassen permanent, da jeg slet ikke kunne forestille mig en hverdag uden. Især ikke efter vi er blevet fire herhjemme og ikke har tid til at tænke i de baner.

Coop måltidskasse

Hvis I også har lyst til at prøve måltidskasserne af, samt handle jeres dagligvarer online samtidigt, så får I netop nu 50 kr. i rabat ved brug af koden DANICA50 (gælder ved køb for minimum 350 kr. og senest den 30.09.18). I kan se hele udvalget af måltidskasser HER samt hvad menuen står på de mange kommende uger.

Hvad gør I hjemme ved jer, når det kommer til aftenmåltider? Er I også blevet hooked på en ekstra hjælpende hånd, når det kommer til aftensmaden i løbet af ugen?


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

2 kommentarer

 1. Hej Danica,
  Jeg synes det er en super fin idé med måltidskasser, hvor det daglige indkøb kan inkluderes.
  Jeg har gransket COOPs hjemmeside igennem, da min kæreste og børn har mælkeallergi, men har intet kunne finde omkring allergener generelt. Ved du noget om det? Jeg vil nemlig rigtig gerne, men allergien driller desværre ved de fleste 😕

  1. Det fungerer simpelthen så godt 🙌🏻

   Hvis du klikker ind på de enkelte måltidskasser, kan du klikke på “Få opskriften her”, så du kan se helt konkret hvad der er i hver enkelt ret. Vi er lige nu igang med “Den grønne”, som nok er den med færrest mejeriprodukter. Men fx. i går var der så feta i salaten, hvilket man selvfølgelig kan undlade. Men tjek opskrifterne ud – du kan også se mange uger fremadrettet, så I er helt sikre på der ikke er noget, der tricker deres allergi ❤️

   Kh Danica