Derfor holder jeg fast i alle minderne

ferm Living The Beginning Of My Life Box

Måske er det hormonerne, der har godt fat i mig her, men jeg suger alle minder til mig for tiden. Naturligvis. Vi har lige fået endnu et barn, og man vil bare så gerne huske de specielle øjeblikke. Med Sylvester havde vi købt Barnets Bog, men som regel, eller i hvert fald i mit tilfælde, får man udfyldt lidt i graviditeten, og derefter glemmer man det igen blandt bleskift, hårde nætter og amning.

Har du mon læst?
40 uger efter: Bogen alle gravide bør læse
En oversigt over årets bedste bøger, finder du lige her
Min guide til de bedste serier på Netflix

Derfor var jeg også mere end glad, da jeg modtog den fineste barselsgave fra ferm LIVING. Det er måske én af dem, jeg har været gladest for, da det giver os mulighed for at holde fast i alle de finurlige minder med Nola.

ferm Living The Beginning Of My Life Box

ferm Living The Beginning Of My Life Box

Gaven viste sig at indeholde en æske til alle barndomsminderne. Både nu, men også når Nola bliver ældre. “The Beginning of My Life” er navnet på den specialdesignede babyboks, der modsat de mange babybøger, er mere fleksibelt og personligt. Her er der nemlig ingen regler, ingen skemaer eller kalendere (og deraf ingen stress eller dårlig samvittighed, når man er bagud..).

Man bestemmer nemlig selv, hvad der er mindeværdigt. Det passer godt til vores hverdag, og så er jeg vild med, at det hele gemmes i en fysisk boks. Lidt ala de time capsules man graver ned for blot at genfinde mange år efter.

ferm Living The Beginning Of My Life Box

Som I måske kan fornemme på billederne finder man i kassen små æsker, notesbøger og stofposer til alle de små og store minder. Der er desuden kort til at lave et print af de små hænder og fødder og stofposer til det første par sko og yndlingssutten.

Læs også:
Delihood har taget bæredygtighed og no waste til et helt nyt niveau
Jeg anmelder og vurderer Stokke Trailz barnevognen

Der er også et sæt af papir og konvolut, så både Rasmus og jeg kan skrive breve til Nola, som kan læses, når hun bliver ældre. Boksen har også små æsker til de første tænder, et målebånd så vi kan se, hvor hurtigt hun vokser, samt en masse små notesbøger til alle de finurlige og sjove ting, hun kommer til at sige.

ferm Living The Beginning Of My Life Box

Jeg tænker lige højt her, men det kunne være en ret fantastisk gave at give sit barn, når de skal konfirmeres eller holde sin 18 års fødselsdag. Alle minder gemt i en personlig æske, der bugner af personlige beretninger, små tanker og en masse fysiske (og søde) minder. Det er i hvert fald planen her.

ferm Living The Beginning Of My Life Box

Til info koster “The Beginning of My Life” boksen 599 kr. og burde være tilgængelig nu i butikker rundt omkring. Alternativt kan den også klikkes hjem lige HER og endda med gratis fragt.

Jeg tænker det er den oplagte barselsgave til én du holder af eller måske et punkt til ønskelisten, når familie og venner spørger? Om ikke andet er det en gave, der bliver ved med at give. Både til forældrene, men i den grad også til barnet.


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar