Når børnene overtager hjemmet (men i det mindste har god stil)

Modtaget i gave

Jeg elsker alt, hvad der har med boligindretning at gøre. Det er ikke engang fordi jeg synes jeg er specielt god til det eller altid lige rammer tidens trends, men jeg nyder det og hygger mig med mine småprojekter (eller store vil Rasmus nok kalde det..).

MEN så får man børn, og de skal naturligvis også føle det er deres hjem. Lige så stille overtager de titusinde børnesager lejligheden. Først i soveværelset, så på deres eget værelse og lige pludselig også både i køkken, stue og på badeværelset.

Hele vores hjem er blevet til en børnezone, hvilket er smadderhyggeliget, men også til tider lidt irriterende, når man bare gerne vil have upraktiske og pæne boligting, som ikke er børnevenlige.

Eksempelvis det kæmpestore spejl, jeg har haft kig på, der læner sig op ad væggen, men som er sindsygt farlig for pilfingre.

HELDIGVIS har FDB Møbler relanceret de klassiske børnemøbler, som Børge Mogensen i sin tid designede og som vi har været så heldige at modtage som barselsgave fra virksomheden. Så er det ingen sag at overlade sit hjem til børnene. De blev oprindeligt designet på FDB‘s tegnestue i 1946, men holder altså stadigvæk i den grad.

Nu går der nok nogle år før den mindste herhjemme kan bruge det, men Sylvester har allerede indtaget bænken og bordet, som han flittigt bruger som LEGO station. Er det ikke bare pænt?

Jeg kan fortælle så meget, at det også er meget komfortabelt. For ikke at tale om tidsløst og smukt. Man bliver bare aldrig træt af dansk design, og jeg forudser mange stunder de kommende år siddende i netop de klassiske møbler.

I kan se udvalget HER. Vi har den her bænk og det her bord, som både fåes i naturfarvet bøg, som vi har, men også i en dyb blå farve samt en rødlig nuance.

Nu er spørgsmålet så blot om det for altid skal stå i vores stue, som jeg faktisk sagtens synes det kan bære, eller om det skal rykke ind på deres værelse, når de engang begge skal sove derinde? 


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar