Så legede vi lige jeg skulle på stranden..

Det er sjældent jeg falder over noget, der er så meget MIG som det er tilfældet her. I går faldt jeg nemlig over webshoppen Scampi, der muligvis forhandler noget af det pæneste badetøj og tilbehør, jeg nogensinde har set. Lige på det punkt er jeg ellers normalt lettere vanskelig og kræsen..

Det mærkelig er, at det egentlig er ret simpelt, men måske er det det, der tiltaler mig?  Og så det faktum at kvaliteten virker forbandet god, og hvis der er noget jeg har lært med årene, så er det, at det som regel godt kan betale sig at investere i noget godt som holder i mange år. Derudover får jeg associationer til vidunderlige Amalfikysten og Positano, hvor nogle af min bedste ferier har fundet sted.

1. HER 2. HER 3. HER. 4. HER. 5. HER. 6. HER 7. HER. 8. HER 9. HER


Vi skal jo egentlig ikke på ferie i år, og jeg har nok heller ikke tid til at sole mig, men jeg er jo tit på stranden med Sylvester (med stranden mener jeg blot Havnevigen, der ligger 100 meter herfra), og der skal jeg unægtelig have badetøj på.

Jeg er helt klart mest til badedragter lige nu.. Det er jeg nok generelt, da det simpelthen er så pænt og elegant, men selvfølgelig ekstra meget lige nu fordi jeg lige har født. Jeg er all in for at vise sin krop – uanset form – men jeg har det unægtelig bedst i en badedragt.

Følgende måtte i alle tilfælde godt flytte herhjem, og mens jeg overvejer hvilken én det skal være, vil jeg snuppe et hurtigt bad, mens Rasmus giver Nola mad.

Nyd onsdagen.. Før vi ved det er det weekend (og vores fælles barsel er ovre.. shit..)


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

2 kommentarer

  1. Åhr – de er vildt flotte! Og ja, jeg giver dig ret i at kvaliteten ser lækker ud. Jeg synes også det er de afdæmpede farver, der gør det lidt ekstra flot og “eksklusivt” og lækkert at se på. Sådan en god, enkel badedragt i en kvalitet og stil der både går til svømmehallen og Rivieraen 😉

    1. Jeg er nok mere i svømmehallen end ved Rivieraen, men hvis nu det bliver muligt en dag, har jeg i det mindste en lækker badedragt 😂