Søndagsbekendelser

Glædelig søndag. En dag jeg ellers havde troet vil være fyldt med torden og regn, men som har vist sig at være præcis lige så fin som de andre sommerdage. Jeg havde, hånden på hjertet, glædet mig til lidt regn og mørke stunder.

Det er lidt op ad bakke, at hele tiden skulle føle man skal udenfor. Især når Sylvester gerne vil ud, men man selv er bundet herhjemme. Jeg trænger til nogle indendørsdage, hvor man med god samvittighed smider sig i sofaen og ikke laver det store. Derudover trænger mine planter på terrassen til lidt vand, haha. De lider altså under det her vejr.. #firstworldproblems


LÆS OGSÅ: I HUMØR TIL GRATIS PLUK-SELV BLOMSTER PÅ SELINEVEJ? SÅ LÆS MED HER


Ellers har weekenden været rar. Fyldt med lige dele sygdom, men også masser af kvalitetstid med mine tre. Lige præcis som det skal være. I morgen starter endnu en uge, og vi ligger hårdt ud med Nolas 5-ugers undersøgelse. Jeg forstår stadigvæk ikke hun har været vores i hele fem uger allerede. Heldige (og trætte) os.

Ugens søndagsbekendelser..

.. Vi skal til LEGOLAND om kun tre uger. Yay! Jeg nævnte det i det her indlæg, men det stopper mig altså ikke fra at snakke om det igen. Det bliver jo vores (meget korte) ferie i år, og det er altså nok til at gøre mig ualmindelig glad.

.. Jeg er lige så småt begyndt at drømme om at genfinde min gamle form fra før jeg blev gravid. Ikke fordi jeg forventer at få min “gamle” krop igen, men fordi jeg savner at kunne bevæge mig uden anstrengelser. Det er egentlig ikke fordi det står helt skidt til, da jeg trods alt også har holdt mig lidt igang i de 9 måneder. Jeg er således startet i det små med at tænke mere over hvad jeg spiser samt at bevæge mig hver dag. Både ture med barnevognen, men også powerwalks uden Nola. Nu hvor jeg ikke ammer, kan jeg nemlig bedre tage ud af huset en times tid. Kunne I tænke jer at jeg skrev lidt mere om den del? Jeg gjorde det jo efter fødslen af Sylvester i sin tid, men der havde bloggen også et andet fokus.

.. Nu vi er i gang med de gode (og børnevenlige tips), har I så set det her? Tilbudet gælder nemlig stadigvæk og helt indtil den 19/6-2018. Vi har selv hamstret sutteflasker og spisetilbehør til når vi om små 5 måneder skal starte op med fast føde.

.. Er jeg den eneste, der bemærker en rapsmark-trend brede sig over Danmark? Helst hvor man står midt på marken og får taget en masse billeder. Lidt ala sidste års pluk-selv-blomster billeder fra Selinevej og kirsebærtræerne forrige år, haha! Hvad mon trenden bliver næste år?

.. Der er godt nok kun få timer tilbage, men jeg vil alligevel lige tippe jer om at BOOZT har 20 % på næsten ALT. I skal blot bruge koden WOW20 ved checkout (når du handler for minimum 899 kr). Tilbudet gælder som sagt kun i dag! Jeg har selv klikket de her sko, de her solbriller, det her silketørklæde og de her gummistøvler til Sylvester hjem (reklamelinks).

.. Når man ser sig selv i spejlet i ZARAs prøverum. Uden tøj på. Jeg har det altså ikke dårligt med mig selv, men sådan et prøverum kan da give alle dårlig selvtillid. Shit!

.. Til gengæld er jeg blevet lidt mere cool med en baby i forhold til for bare 5,5 år siden. Nu tør jeg både at tage på café og bruge metroen. Jeg får stadigvæk sved på panden, men det går som regel fint, hvis blot jeg slapper af. Vi er dog mest herhjemme, da jeg ikke føler det er hendes behov at jeg render til alt muligt.

.. Har I set Kronprins Frederik, En prins finder sig selv, dokumentaren på DR1? Jeg fik godt nok tårer i øjnene undervejs. Den er meget rørende, og jeg er ellers normalt ikke specielt fan af de royale. Altså jeg har intet imod dem, men det har bare heller aldrig interesseret mig synderligt meget. Men den her dokumentar ændrede da lige mit syn på det. Den er et kig værd. Om du er til kongefamilien eller ej.

Som altid vil jeg elske at høre jeres tanker til ovenstående.. Har I selv nogle bekendelser I vil dele i kommentarfeltet?


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar