Tænk engang

.. At det kun er et år siden jeg var i fantastiske Milano med Michelle og Katrine. For at shoppe, drikke Aperol Spritz og spise mig igennem det italienske køkken. Det er vildt, hvordan to årstal kan se så forskellige ud. I får min ultimative Milano guide lige her, hvis I ikke allerede har læst den.

Hver dag er der ret mange folk inde at besøge netop det indlæg, hvilket blot vidner om hvilken fantastisk by det er. Jeg kan i hvert fald i den grad anbefale et besøg – også selvom det kun er fra fredag til søndag, som i vores tilfælde.

.. At jeg fik lov til at lave det her spændende og givende samarbejde med Nespresso, der også bød på hele to sider i Alt For Damerne. Det er stadigvæk et af de bedste samarbejder, jeg har haft i bloggens levetid. Jeg ELSKER jo kaffe!

.. At jeg for kun 12 måneder siden blev opsagt hos mit freelancejob, hvorefter jeg gik i den vildeste panik. Læs bare med her.. Jeg husker den dag som var det i går. Uden grund forresten. Det var faktisk noget af det bedste der kunne ske, da det kun gav mig mere tid til bloggen. Heldigvis er det gået over alle forventninger.

.. At jeg dengang havde tid til at få shellac hver 3 uge, ansigtsbehandlinger, kunne gå i pænt og tætsiddende tøj og regelmæssigt fik spraytans. Livet inden barn nr. 2.. Jeg har dog netop booket tid til 50 minutters dybdegående massage i næste uge, da min krop er noget så øm.

.. At jeg hvilede så meget i min krop sidste år. Efter at have fået genoptrænet mine delte mavemuskler og mine mange yogatimer, havde jeg det bedre end nogensinde før.

.. At jeg endnu ikke var gravid og derfor kunne invitere til middag og Aperol Spritz på terrassen. Det var heldigvis en af de få dage, hvor vejret var fantastisk og netop den aften husker jeg ekstra godt. Det var nemlig her vi blev enige om at prøve at få et barn til og se nu her, hvor vi er 12 måneder efter.. Skørt!

Må I nyde jeres lørdag – hvad end det er med fest og farver, familiehygge, eksamensforberedelser eller som i mit tilfælde en dag på sofaen med en nyfødt.


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

2 kommentarer

  1. Hold nu magle, du er lækker på det sidste billede! 😉
    Nu er det jo helt utrolig meget nat.. og jeg er helt utrolig snottet, hostende, træt og ude af stand til at sove – så måske derfor læste jeg det lige som “Michelle og Karsten”, og nåede at tænke: “Hvem fanden er Karsten?!” 😄 Nå, men Karsten må da også godt komme med til Milano. Tænker jeg. Eller – måske prøver jeg bare det dér søvn igen… (og nu var jeg lige ved at skrive, at jeg så kan drømme om dig på det billede! Aaarhmen, det bliver da mere og mere weird! 😳)

    1. Bedste kommentar nogensinde 😂😍

      Karsten er altid velkommen med til Milano! Og shit, du er sød! Jeg glæder mig til jeg en dag forhåbentlig kan nyde en cocktail på terrassen igen. Uden de ekstra kilo og med en gedigen tan. Bare tak til dig 💕