Vi overvejer at blive gift igen

Måske er det fordi jeg netop har set det royale bryllup i dag, men jeg drømmer altså lidt om at blive gift igen.. Selvfølgelig med den samme person, men med et helt andet setup end sidst og faktisk også i et andet land.

Oprindeligt var drømmen nemlig et bryllup i Italien, hvor min far og lillebror bl.a. bor. Dog kunne vi hverken overskue det dengang eller betale det tilbage i 2016, hvorfor vi i sidste øjeblik valgte at holde det i Danmark på budget. Som også var en fantastisk oplevelse (I kan læse ALT om vores bryllup lige her).

MEN drømmen er der stadigvæk, og den indebærer at blive viet i Rom, gerne i en lille have eller romatisk baggård, som Italien har en del af, og så med fest på min fars hotel eller på en af vores mange yndlings restauranter. Derudover vil jeg elske at få taget billeder i de mange smukke italienske stræder.

Jeg synes på den ene side at det er lidt skørt at gøre det hele igen. Vi er jo gift. Omvendt skal vi jo gøre præcis, hvad vi har lyst til, og hvis det indebærer vores oprindelig drøm om en vielse og fest i Rom, så skal vi da gøre det. Man lever kun en gang. Jeg vil i hvert fald elske at få familie og venner med derned og fejre kærligheden over flere dage. Det vil være et fantastisk minde at have med i bagagen.

Nu taler vi selvfølgelig ikke lige nu, men jeg kun sagtens se det ske om fire års tid, når Nola er fire og Sylvester ni år. Så kan vi overskue det igen, nå at spare op og planlægge hvordan og hvorledes.

Det positive er også, at vi jo allerede er officielt gift, hvilket ellers er nærmest umuligt, hvis det skal ske i Italien. Derfor plejer de fleste også at blive viet hjemmefra inden de tager afsted. Man kunne også kalde det fornyelse af vores ægteskabsløfter, og til den tid er der trods alt gået seks år, hvilket måske sagtens kunne ske allerede der?

Jeg elsker ALT ved bryllupper, og hvis jeg kunne vil jeg blive gift eller fornye vores løfter hvert år. Det er til dags dato stadigvæk den bedste dag i mit liv udover vores børns fødselsdage.

Er I blevet gift i udlandet eller over flere omgange? Hvordan fungerede det?


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

9 kommentarer

  1. Det lyder helt fantastisk, Danica! Og I skal absolut gøre lige præcis det, I har lyst til 😘 Pyt med konventionerne!

  2. Jeg er gift to gange med den samme. Vi havde et helt traditionel bryllup i 1988, og så et buddhistisk bryllup med et brag af en fest 15 år senere. Overvejer faktisk at gøre det én gang til 😉

  3. På vores ti års bryllupsdag, blev vi ‘kirkelig velsignet’, vi selv siger, at vi blev gift igen og holdt atter fest i stil med første 😀
    Og da vi planlagde bryllup nr. 2, sagde min kære mand, at vi burde gøre det hver tiende år. Så det er planen nu, for at fejre kærligheden og igen og igen give hinanden sit JA <3 Næste gang er om 7 år og det skal være på en strand et sted i udlandet, så meget ved vi!

    1. Det lyder skønt og jeg får helt lyst til at blive gift igen. Som i lige nu 🙈

      Jeg er vild med jeres 10 års aftale. Hvis jeg kunne, vil jeg holde en bryllupsfest hvert år ❤️