10 planer og ønsker for juni

Så er det officielt sommer! Kan I mærke det? Nu har vi godt nok haft ualmindeligt godt vejr de seneste par uger, så det føles allerede som højsommer, men hvis vi kigger på månederne er det jo først startet nu. Tænk at vi stadigvæk har nogle af årets bedste måneder foran os? Heldige mig og heldige jer!

Dagene flyver afsted herhjemme, og jeg føler ikke helt vi nyder vejret på samme niveau som resten af Danmark, haha! Vi prøver så vidt muligt at undgå de varmeste timer, da små børn ikke kan regulere temperaturen på samme måde som os voksne.

Jeg overvejer dog lidt at købe sådan et smart UV-telt (reklamelink), så vi kan besøge stranden et par timer og komme lidt ud. Har I erfaringer med det? Vi har jo Havnevigen et stenkast herfra, og det gør lidt ondt i mit solelskende hjerte, at vi slet ikke får det brugt.

Heldigvis har vi også andre gode og simple planer i juli. Heriblandt..

.. skal vi til Legoland. Jeg skal nok snart stoppe mig selv, men jeg deler altså bare min fem-åriges begejstring. Jeg har ikke været der siden barnsben, hvor min mor en sen nat spontant kørte os derned og gav mig to dage i, hvad jeg dengang betegnede som, himmel på jord.

.. skal jeg nyde sommeren med min familie og måske endda slappe lidt af? Jeg er altid igang med et eller andet. Om det er oprydning, bloggen, praktiske gøremål eller hvad det nu måtte være, slapper jeg altså sjældent af. Det er vildt belastende, når man faktisk har lyst. Vi har tre ugers sommerferie, og jeg drømmer om nogle dage uden planer eller to-do’s.

.. til en masse udendørsarrangementer – altså hvis ikke vi havde en lille baby herhjemme. Så vil jeg besøge Zulu sommerbio. Jeg ELSKER det koncept. Eller den fine Drive-in biograf i Lynge.

.. vil jeg forsøge at komme afsted til et af de mange yogaevents, der finder sted under åben himmel. Jeg savner min yogatid. Det er ikke det samme herhjemme, så når jeg finder overskud melder jeg mig 100 % ind i et yogacenter igen. Det er her jeg kobler bedst af.

.. overvejer vi at tage forbi BLOX, som jo endelig er åbnet. Jeg håber lidt på at få samme oplevelse som vi fik hos Dokk1 i Aarhus. Har I været der? Hvordan er det?

.. skal jeg igang med den store makeover af bloggen. Jeg har hyret en rigtig udvikler, der skal hjælpe mig med at tage bloggen og min virksomhed til det næste niveau. Jeg ser gerne, at der sker en udvikling med bloggen i løbet af 2018. Bedre indhold, flere besøgende og en mere klar vision for hvem jeg er og hvad jeg kan byde ind med. Hvis I har nogle tanker om dette eller kender nogen, der gør det ekstra godt, så byd endelig ind i kommentarfeltet. Jeg vil gerne hele tiden lære noget nyt.

.. gad jeg godt forbi En Romantisk Aften i Botanisk Have nu på tirsdag. Her kan man opleve 15 eventyrlige koncertscener i København med romantisk musik fra kl. 18:00 – 22:00. Perfekt måde at fejre en eventuel farsdag eller blot kærligheden til én man holder af, hvis du spørger mig. Vejret bliver tilmed latterligt godt.

.. skal jeg nyde mit første glas champagne siden juli 2017. Jeg har endnu ikke nydt noget alkohol – selvom jeg i realiteten godt kan nu. Lysten eller overskuddet har ikke været der, og så harmonerer alkohol heller ikke specielt godt med de kilo, jeg ønsker at smide. MEN i juni skal jeg nyde et glas eller to af den champagnerosé, der smiler til mig fra køkkenhylden.

.. vil jeg eksperimentere lidt med hjemmelavede is. Det er jo meget lige til, så jeg skal blot have udviklet nogle lækre opskrifter. Jeg tænker hindbæris, mojitois, kokosis, limeis.. Århh, jeg glæder mig allerede..

.. kigge lidt på flybilletter. Jeg begynder at være modig nok til at overveje en ferie med en baby i efteråret, men hvor er det mon godt at rejse hen?

Hvad har I af planer i juni?


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

5 kommentarer

 1. Nu er mine børn lidt ældre end dine, så da de var små brugte vi parasoller og et skyggetelt, som er et halvt iglo telt og det fungerede glimrende. Og de findes vist stadig o større og mindre udgaver -Så jeg synes I skal få sådan en sag hjem, så I kan komme ud.
  Vi har været på Mallorca/Sydspanien flere gange i efteråret, der har det været 20-25 grader, perfekt til mindre børn og max 3 timers flyvetur.

  1. Et skyggetelt. Det er præcis sådan et jeg tænkte på. Det må prøves ❤️

   Vi overvejer det virkelig også og vi skal nok klare en rejse med den størrelse 👶🏻

 2. Vi havde et uv telt til min datter og jeg synes desværre at der blev stegende hedt inde i det, så det var ikke et hit hos os. Så hellere en almindelig parasol hvor det lufter under.

  1. Arhh, okay. Det havde jeg ikke tænkt over. Måske vi skal prøve med en parasol først? Det skal bare være nemt at have under armen 😅 Tak for tip.