Bare fordi man er mor, kan man godt..

.. tage to timer for sig selv. Siddende på en café, mens man drikker sin kaffe og spiser sin sandwich i ro og mag. Det skete for mig i dag, og jeg er ikke til at skyde igennem. Er det ikke vildt at noget så banalt som et par timer for sig selv, kan give mig fornyet energi? I går var nemlig latterlig hård. Nola var urolig hele dagen og Sylvester var i dårligt humør fra jeg hentede ham i børnehaven. Jeg var godt mast, da Rasmus retunerede kl. 19. Av!

MEN så er det godt, at jeg i dag havde tid til ansigtsbehandling hos Morro og bagefter nåede forbi min lokale café til en varm (!!!) kaffe og rugbrødssandwich. Det nød jeg, mens jeg betragtede folk udenfor. Det er som om man nyder tingene ekstra meget, når det sker så sjældent. Jeg er jo aldrig alene længere, og når man elsker at være alene, kan det til tider godt være lidt hårdt. Ikke fordi jeg ikke holder af mine børn, for det gør jeg ved gud, men fordi jeg lader bedst op i mit eget selskab.

Jeg ved der er mange, der undrer sig over jeg har lyst til at være alene. Uden min baby på snart 2 måneder.. MEN det kan jeg altså sagtens holde ud engang imellem. Hun får brugt noget alenetid med far, og jeg lader op, så jeg igen kan være en god og nærværende mor.

Jeg ved at det ikke dur for alle, eller for den sags skyld noget som alle har lyst til, men det har jeg altså, og jeg stornød det. Vi giver jo flaske herhjemme, så derfor har jeg også mulighed for det. Ellers vil jeg ikke turde i tilfælde af hun blev sulten mens jeg var væk.

Nola sover stadigvæk så meget, at hun ikke ænser om jeg er væk en time eller to. Ikke fordi jeg skal forsvare mig selv, haha, det har jeg ikke brug for. På det punkt er jeg meget selvsikker. Og for det ikke skal være løgn har jeg sørme også en frisørtid i morgen. Mit hår er nemlig meget mærkeligt for tiden og trænger til både klip og farve.

Det betyder også, at jeg kan gå på ferie med en glad hud og noget sommerfint hår. I næste uge starter Rasmus sin afsluttende skoleperiode end han er færdiguddannet redder, hvorfor det er sidste gang jeg har mulighed for at booke tider ind om formiddagen. Det skal udnyttes! Jeg er all in for at man husker at forkæle sig selv hvad end det indebærer. Glad mor = glade børn.

Ha’ en skøn tirsdag!


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

2 kommentarer

  1. Jeg var i frb. Centret i 2 timer da min var to uger 😉 de sover jo hele tiden i den alder. Jeg synes ikke der er noget galt i at have brug for tid for dig selv, det havde jeg også før barn. Da han var stor nok til grød, indførte vi at jeg havde ‘fri’ hver onsdag aften. Den ordning kører vi stadig med – det kan anbefales 🙂