Vi har bestilt flybilletter til..

Sørme om vi ikke skal noget ret stort til september. Altså udover Nolas dåb, som vi også glæder os til, og som vi pga. førnævnte holder budgetvenligt. Sagen er nemlig den, at vi i går aftes klikkede flybilletter hjem til september. Måske lidt impulsivt, men de er super billige lige nu. Beslutningen er taget! Vi skal til Thailand. Nærmere bestemt Phuket, hvor mine forældre har booket en lejlighed i et par uger.

Vi har været der før. Altså Rasmus og jeg. Det var i 2009 og lang tid før bloggen overhovedet eksisterede. Det her billede, hvor vi sidder på træstolene (og Rasmus i en MEGET lilla t-shirt), er faktisk derfra. Men dengang var vi der kun i 8 dage, hvilket var alt for lidt, når man trods alt flyver i mange timer for at nå frem. Til september har vi 15 dage (inklusiv rejsedagene), hvilket giver lidt mere frirum, når man også lige skal overkomme jetlag og har en, til den tid, 5 måneder gammel baby med.

Læs også:
Skal du på en flyrejse med baby? Få de geniale tips til rejsen her
Alt du skal vide: Få min pakkeliste til ferie med baby HER

Det tænkte jeg lige skulle deles med jer! Hvorfor? Fordi vi selvfølgelig er meget begejstrede og så fordi jeg gerne vil have lidt tips. Jeg tænker der er sket lidt siden sidst? Er der nogle perler på Phuket? Spisesteder, gode strande etc? Vi har bil, så vi kan komme lidt rundt. Patong er IKKE en mulighed, haha. Det afklarede vi sidst.. Lidt for meget fest og farver på den ikke charmerende måde, ahem..

Vi skal bo på Marriot Phuket Resort & Spa, som ligger i et roligt og ekstremt smukt område. Vi var nemlig kort forbi tilbage i 2009, hvor vi spiste frokost på den italienske restaurant inden vi trillede mod lufthavnen. Vi vil selvfølgelig gerne have besøgt flere øer, men med Nola på fem måneder skal det gerne gå så smertefrit som muligt, og derfor magter jeg ikke lange og opkastfremkaldende bådture for at se nogle mindre øer. Det må blive når hun er større.

Noget helt andet.. Sylvester skal starte i skole til august, og vi har jo bestilt flybilletter til to uger i september. Vi har selvfølgelig tænkt os at nævne det så snart han starter, men kan de godt blive utilfredse? Da jeg var barn lagde man ferierne som vil (man skrev det bare i sin kontaktbog – kan I huske dem?), men jeg fornemmer lidt, at det ikke er tilfældet længere? Hvad er proceduren? Altså vi skal afsted, men jeg er ikke interesseret i at blive upopulær hos skolen, haha. Måske noget med at tage lektierne med? For de har vel lidt lektier selvom det er børnehaveklassen? Eller 0 klasse, som det vistnok hedder nu. Amen, jeg er virkelig amatør, når det kommer til folkeskolen, kan I nok høre..

Nå, men del endelig jeres tips. Om det er til folkeskolen og ferietid, Thailand eller noget helt tredje

PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

12 kommentarer

 1. Ej hvor lyder det spændende med en rejse til Thailand det gad jeg godt😊 engang. Men mht til skolen, så tror jeg ikke du skal bekymre jer. På mine drenge skole skal man spørge skoleinspektøren om lov til at ens barn kan få fri for at tage på ferie. Der må man ikke bare skrive i kontaktbogen. Men de gange vi har gjort har der ikke været nogle problemer og sidst vi gjorde det for 3 år siden gik den store i 4. Kl. Og mht lektier så er der ikke så mange af dem i 0. Kl.
  God tur😊✈️

  1. Tak Anne Mette ❤️ Jeg håber også det går. Vi har i hvert fald bestilt billetterne, så vi skal gerne afsted ✈️

 2. Uhh jeg forsøgte også overtale min kæreste til Thailand… Det ville han ikke med baby (han er læge og alt for bekymret for alt 🤣) Så jeg er meget misundelig. Tror vi tager en tur til USA i stedet.
  Nå men mht skolen så skal du ikke bekymre dig om det… Og i hvert fald ikke pga det faglige. 0. klasse plejer ikke at være fyldt med lektier oh i hvert fald ikke så tidligt på året. På vores skole skal man også søge om fri hos inspektøren, når det er mere end 1 dag. Men man får altid ja med mindre man har et barn med ekstraordinært meget fravær eller har andre problemer. Dog får man lige den løftede pegefinger hver gang det er mere end 1 uge man er væk. Men tror bare det er noget de skal gøre… Uden der ligger så meget i det.
  Det jeg nok ville bekymre mig mere om, er det sociale han går glip af så tidligt efter skolestart. Der bliver fundet venner og lavet grupperinger for fuld drøn i starten. Men har du en socialt stærk dreng, så skal det nok gå 🙂 og det gør det også nok alligevel 🙂 glæd dig bare til jeres store eventyr 🙂

  1. Skal vi være bekymrede? 😳 Det har jeg slet ikke overvejet.

   Okay. Vi må tage den løftede pegefinger med. Jeg er sikker på det også udvikler børnene at komme på sådan en tur, hvor mor og far har lidt mere overskud ❤️

   I forhold til det sociale skal han gå i klasse med 7-8 stykker fra børnehaven, som han allerede kender rigtig godt, så håber det går.

   Vi glæder os helt vildt ✈️

 3. Du talte på et tidspunkt om, at Sylvester skulle gå på en friskole på Bryggen – har I droppet det? Rigtig god ferie – vi var afsted, da vores børn var 3 år og 3 måneder. Gik overraskende godt👍🏼

  1. Ja, det er rigtigt! Godt husket 😍 Vi havde skrevet ham op, men skolen stod ikke færdig og jeg begyndte at stresse. Så vi valgte folkeskolen på Bryggen, som er en af de rigtige gode. Friskolen er stadigvæk ikke åbnet, men de når måske at åbne til august alligevel, så hvis alt går galt i hans nuværende skole, kan vi måske flytte ham næste år. Det eneste minus er, at den ikke kommer til at ligge på Bryggen med Christianshavn 🙈

   Og tak ❤️ Håber det går lige så godt her.

   1. Ahh, ok – kan jeg godt forstå. Vi bor lidt længere inde mod Amager og hører til Peder Lykke Skolen – som jeg ikke har hørt godt om desværre. Så vi har skrevet vores dreng op til friskolen – men han skal først starte i 2020. Ville også stresse lidt, hvis det var nu her😬

    1. Ja, mega stress! Ovenpå en fødsel kunne jeg slet ikke tage den beslutning lige efter, så nu har vi altså valgt den klassiske folkeskole. Så må vi se hvordan det går 🙈

 4. Det blev pludselig en temmelig lang kommentar, håber det går!😊
  Jeg synes at have oplevet og hørt fra andre, at det næsten altid går bedre end forventet, med at rejse med små børn -jeg tror at man som mor, lynhurtigt får skyhøje forventninger samtidig med præstationsangst og angstanfald over alt, når man kaster sig ud i noget nyt med sine børn og det er måske grunden til, at det ofte går bedre end man turde håbe på, med ens børn😊
  Mht skole, så skal I højest sandsynligt skrive til skoleinspektøren og bede om ferie på forældreintra (en app I får koder til, ved skolestart) gør det så hurtigt som muligt. Appen fungerer som kontaktbog, kalender, skoleskema, lektiebog, ja alt foregår her! Imens vi er ved det med skole, så har mange klasser en facebookside (typisk et par stykker fra forældrerådet der opretter og er adm. på en lukket side) det er nemmere ved kontakt og info forældre imellem, end besked systemet på intra😊 Og! Jeg synes ikke, I overhovedet behøver bekymre Jer på Sylvesters vegne i foehold til det sociale, eller andet. Der er somregel nogle de kender i forvejen og de er lynhurtige til at komme ind på hinanden.
  Jeg glæder mig til at høre mere om både Thailand og skolestart👍🏻

  1. Det går i den grad! Elsker når I gider bruge tid på at skrive lange kommentarer ❤️

   Det tror jeg du har ret i. Det hele handler om forventninger, og vi har virkelig ikke nogen. Vores eneste plan er at komme derned og slappe af på resortet. Hvis vi når andet end det er det da fedt, men ellers går det nok også. Så længe børnene trives og er glade.

   Tak for info. Vi skriver så snart vi får adgang. Uhh, det er en helt ny verden kan jeg godt høre. Føler mig virkelig ny i hele den her skoleverden. Min eneste referenceramme er min egen skolegang, og det kan jeg ikke rigtig bruge til noget 🙈