Nectar & Bliss: Endelig en boks, jeg kan li’

Reklamelinks

Nectar & Bliss

Jeg er svært begejstret. For nogle uger siden dumpede der nemlig en kasse ind af døren, som i første omgang samlede støv ovre i hjørnet. Jeg har nemlig sjældent tid til at åbne pakker, og dernæst har jeg tendens til at glemme dem, da tiden går med andre (og mere) babyrelaterede ting.

MEN i weekenden faldt jeg over kassen igen, der så fint stod og kiggede på mig. Nectar & Bliss er en såkaldt subscription box, som vi kender det fra flere forskellige brands herhjemme. Idéen er overordnet set god, men jeg har førhen ikke formået at holde gejsten oppe ved det danske udbud. Enten fordi produkterne ikke levede op til det forventede eller fordi de rammer skævt i forhold til mine behov.

Nectar & Bliss

Nectar & Bliss

Denne her kasse er dog MEGET anderledes. Udover det er en sej kvinde fra USA, der står bag, er den tilmed spækket med produkter, jeg ikke vidste jeg manglede. Kvalitetsting, som jeg slet ikke kendte til i forvejen, og jeg ser mig ellers som én, der har et stort kendskab til livsstilsprodukter og beautysager qua mit arbejde.

I den her kasse kendte jeg dog ikke et eneste af mærkerne og tingene var spot on i forhold til mig. Fælles for alle produkterne er, at de indbyder til selvpleje og mig-tid, hvilket jeg ynder at prioritere i små mængder nu hvor jeg er mor til to.

Nectar & Bliss

Kassen er desuden meget andet end skønhedsrelateret. Derimod finder man både ting, der komplimenterer velvære (som eksempelvis de populære Waterdrop Boost) eller livsstil (den fine og bæredygtige drikkedunk).

Og netop fordi det hele er sammensat med øje for kvinden, der elsker æstetik og at forkæle sig selv, udkommer den også kun hver anden måned. På den måde er man sikker på Christine, der er kvinden bag, formår at sammensætte noget nyt, spændende og inspirerende.

Værdien er betydeligt højere end den pris man betaler. Derudover er man altid sikret fem bæredygtige, cruelty-free og europæiske fullsize kvalitetsprodukter, som man ikke nødvendigvis kender på forhånd. Mine favoritter fra månedens kasse er helt klart glasvandflasken samt hælcremen fra This Works, som fjerner hård hud og tørre hæle på få dage.

I finder juni-kassen HER til 357 kr., hvor I lige nu får yderlige 15 % i rabat ved brug af koden Danica15. Der er altid fri fragt til Danmark. Bare et tip, hvis I gerne vil forkæle jer selv eller én I holder af med noget nyt, lækkert og inspirerende.

Ha’ en dejlig onsdag i det skønne sommervejr!

Skriv en kommentar

 

2 kommentarer

  1. Hvor længe skulle rabatkode virke? Der står de ikke kan genkende koden når jeg taster den 🙁

    1. Jeg tror desværre ikke den virker mere, da det var sidste år vi lavede den. Beklager ?