10 geniale kjoler til før, under og efter graviditeten

Reklamelinks

Et længe ønsket indlæg fra jeres side og særdeles relevant for både de ikke-gravide, de gravide og dem, der næsten lige har født. Èn ting jeg synes var svært, da jeg var gravid, var at klæde mig på uden det blev decideret graviditetstøj. Jeg havde anskaffet mig nogle bukser og toppe, men ellers brugte jeg blot det jeg plejede i større størrelser.


1. GANNI kjole 2. GESTUZ kjole 3. CUSTOMMADE KJOLE 4. STINE GOYA KJOLE 5. SOFIE SCHNOOR kjole 6. NUÉ NOTES kjole 7. GANNI kjole 8. BAUM UND PFERDGARTEN kjole 9. SAMSØE kjole


Især kjoler var jeg glad for. En kjole duer altid, og man slipper for den stramme bukseligning, som bare aldrig er behagelig. Selv graviditetsbukser kan stramme, når man er langt nok henne. Det kan jeg i hvert fald skrive under på. De sidste to måneder levede jeg således i kjoler (og behagelige strømpebukser, da det trods alt stadigvæk var vinter-ish)

Flere af ovenstående kjoler er endda ammevenlige, hvilket altså er et plus, hvis man har tænkt sig at fortsætte med at bruge tøjet efter fødslen. Det tænker jeg de fleste har, men det er ikke altid man lige tænker over den fordel, når man er gravid og shopper.

GANNI kjolen er simpelthen så pæn! Måske er det fordi jeg er blevet ret glad for farver på det seneste? GESTUZ kjolen har jeg allerede i en anden farvekombination, og den er så lækker. Især på de varmesommerdage. CUSTOMMADE kjolen har jeg kigget på i et halvt år, og den er ligesom de fleste andre kjoler i collagen, nedsat nu. Den er lavet af silke, hvilket er et materiale jeg ELSKER. GOYA kjolen er muligvis én af de pæneste jeg har set i år. Især sat sammen med en fin gylden tan og sandaler. Jeg gad i hvert fald godt at have den med på ferie.

Den lange kjole fra Sofie Schnoor er jeg tæt på at klikke hjem, da jeg allerede har kimonoen i samme mønster og er ualmindelig glad for den. Den er let, behagelig og går bare til alt i denne varme. NUÉ NOTES er blevet ét af mine favorit mærker i år, når det kommer til fint tøj. Især deres kjoler er vildt pæne og i lækkert materiale. Senest er jeg blevet vild med denne lette silkesag.

GANNI kjolen har jeg talt om mange gange efterhånden, og nu er den nedsat så meget, at det frister. BAUM kjolen gad jeg godt blive gift i. Hvis altså jeg skulle giftes igen. Det skal jeg ikke lige nu, men derfor måtte den stadigvæk gerne flytte ind. Den har et utroligt fint og klædeligt snit. Samsøe & Samsøe overrasker sæson efter sæson. Jeg synes virkelig man kan gøre sig nogle gode fund, og denne fine kjole er ingen undtagelse.

Langt de fleste sager fra collagen er nedsat i forbindelse med sommerudsalget. Hvis I har et godt øje til noget af det, får I lige nu 20 % ekstra i rabat på de viste priser ved brug af koden PLUS20. Jeg har ingen idé om hvor længe den virker, men det er værd at tage med, hvis man alligevel har i sinde at klikke lidt hjem.

Nyd jeres tirsdag! Jeg har haft mødregruppen på besøg og nyder den lette brise efter det store regnskyl. Ahhh..


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar