10 planer og ønsker for juli

Sommerferie! Sådan næsten da.. Det kom i hvert fald helt bag på mig, da jeg så det allerede var den 2. juli. Den 2. juli!? Det har jo lige været juleaften og nu er det højsommer. Jeg elsker det. Vejret (selvom det er lidt for varmt, hvis du spørger mig), det lave tempo, de glade ansigter, rosé på terrassen og lune sommeraftener.

Læs også:

Jeg har samlet de bedste podcast. Få et samlet overblik her

Vi går på sommerferie på fredag, når Rasmus er færdiguddannet. Sommerferien er blot herhjemme i Danmark for vores vedkommende, hvilket jeg tænker er ret så god timing taget vejret i betragtning. Jeg gider ikke engang rejse væk, når vi har Europas bedste sommervejr. Heller ikke selvom man får smidt afbudsrejserne i nakken for tiden.

Således skal jeg i juli:

1. Fejre Rasmus. Han skal til eksamen torsdag og fredag er der reception på hans skole. Forhåbentligt udmunder det i weekenden i grill på terrassen, kolde drikkevarer og masser af lettelse ovenpå flere års hårdt arbejde.

2. Af med nogle centimeter. Ja, i juli måned, hvor issæsonen er på sit højeste. Ambitiøst? Meget.. Men jeg trives ikke super meget i min krop som det er nu. Jeg vil gerne være stærk, sund og i balance igen.  Jeg ved godt mange siger man skal elske sin morkrop, hvilket jeg personligt vil lade den enkelte afgøre. Men hvis en morkrop for mig er lig med dårlig kondi, ømme skuldre og en dum holdning, ønsker jeg det altså ikke.

3. Til en forsinket 8-ugers undersøgelse. Det er sådan noget, der er rart at få overstået, men jeg gør det gerne. Bare for en sikkerheds skyld.

4. Have booket tid til Nolas 3 måneders vaccine. Tænk vi allerede er nået til det punkt, hvor hun skal have sin første vaccine. Det er jo skørt. Jeg håber på det bedste.

5. Muligvis til Aarhus. Det hele er meget usikkert lige nu, men hvis vi får styr på det praktiske overvejer vi det kraftigt. Jeg skal bare lige gøre op med mig selv om det er det værd, når vi skal leje en bil og have Nola væk fra sine vante omgivelser i flere dage.. Jeg bliver faktisk lidt forpustet ved tanken.

6. Forbi Pure Senses til den ultimative kropsbehandling. Om jeg glæder mig? JA!

7. Til tandlægen.. Amen, den her juli er jo for vild.. Eller noget, haha. MEN det er vigtigt ovenpå 9 måneders graviditet, hvor tænderne altså er udsatte. Jeg har dog brugt en fantastisk tandpasta i alle ni måneder (som jeg også har anbefalet her), der har reddet mig fra ømt og blødende tandkød.

8. Have besøg af søde venner fra Aarhus, der skal se Nola for første gang. Hvis vejret fortsætter, tænker jeg vi skal ud på tur i København og omegn.

9. Spise (mange) is. Gerne fra Nicecream, Social Foodies og Østerberg Is. Er der andre issteder, som er et must at besøge?

10. Give vores hjem en overhaling. Nu har terrassen fået den store tur i weekenden, men vi mangler stort set alt andet. Heriblandt skal Rasmus male størstedelen af lejligheden, mens vi andre camperer hos mine forældre. Derudover har jeg et stort behov for at sælge ud. Både af møbler, børneudstyr og mit klædeskab. Jeg har også en stand til loppemarked i start august, hvor meget ryger med, men de helt dyre ting bliver sat til salg på min Instagram, Reshopper og DBA. Jo mere ryddeligt der er herhjemme jo bedre trives jeg. Kender I det?

Hvad har I planlagt i juli af skønne ting? Udenlandsferie, sommerhus, husprojekter, arbejde eller noget helt andet? 


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

4 kommentarer

 1. Lige omkring is, så må I prøve “Rajissimo” ude på Kongelundsvej. Vi skulle for noget tid siden forbi Ismageriet og havde ikke fattet, at de var flyttet. Helsigvis var der kommet en ny biks👆🏼lige 50 M. længere henne. For filan det er lækkert!
  Angående dine ansigtsbehandlinger, er det så flere forskellige steder du får dem lavet? 🙂

  1. Er det den samme, der ligger i Dragør? I så fald er den super god!

   Jeg får dem kun hos Morro med ca 4-6 ugers mellemrum. Hun kan sit kram, så jeg behøver ikke få det andetsteds ❤️ På et tidspunkt vil jeg god gerne have fjernet karsprægninger, og så må jeg også finde en, der kan noget med laser 🙋🏻‍♀️

 2. Det kan da muligvis godt være. De har i hvertfald vundet nogle priser 😍

  Nårh nu giver det mening. Havde ikke set at du skrev kropsbehandling i pkt. nummer 6. Læste det som ansigtsbehandling. Det lyder hvertfald godt det der Morro 🙂