En kærlig og selvplejende behandling

Sponsoreret behandling

Pure Senses

Nyder I sommeren? Har I ferie eller har I det mon til gode? I så fald.. Glæd jer! Vores første uge er snart gået. Jeg bliver altid lidt sentimental, når en ferie starter, og jeg bliver også nemt hende den tarvelige, der gør opmærksom på hvor mange (få) dage vi nu har tilbage.

Rasmus er virkelig ikke glad for den egenskab.. “Nu er der kun 48 timer til du skal i skole igen” eller “Tænk engang.. Om præcis en uge er vores ferie ovre..“. Totalt demotiverende!

Pure Senses

Jeg ved ikke hvorfor jeg gør det? Måske fordi jeg tvinger mig selv til at nyde øjeblikkene lidt mere? Det er trods alt ovre før vi ved det, hvilket blot vidner om hvor meget vi hygger os.

HELDIGVIS startede min ferie udover det sædvanlige. Jeg havde nemlig en kropsbehandling til gode hos Pure Senses (find dem her), som jeg længe har stalket og drømt om at besøge.

Pure Senses

De er førende indenfor behandlinger, hvor der både er tænkt på velværedelen, men i den grad også den indre ´sundhed´. Forstået på den måde, at vi også taler om trykmassage, zoneterapi og kroppens skavanker såvel som det psykiske aspekt, der i den grad spiller ind.

Jeg havde booket mig ind til en Body, Soul and Mind behandling, der er en holistisk og afstressende behandling af krop og sjæl. Hvad indebærer det så helt konkret? Jeg kom igennem eksfoliering af ryg, hot-oil kropsmassage med varme lavasten samt afsluttende zoneterapi, som de ynder at slutte alle deres behandlinger med.

Pure Senses

Jeg startede med et fodbod, te og nogle lækre snacks inden jeg lagde mig på briksen, hvor jeg skulle tilbringe de næste (90!!) minutter. Jeg valgte selvfølgelig at falde i søvn, da jeg jo ikke ligefrem får meget søvn herhjemme.

Behandlingen var altså kærkommen til min ømme post-graviditetskrop. Nøj, hvor kan jeg stadigvæk mærke efterveerne af sådan en omgang, hvilket jeg også fik bekræftet under behandlingen. Det skal jeg altså arbejde med.

Pure Senses

I alle tilfælde fik jeg den bedste start på ferien, og så endda på en mandag. Gid alle mandage kunne starte sådan. Én ting er sikkert. Jeg skal blive bedre til at prioritere den her form for mig-tid.

Jeg er ellers allerede ret sød ved mig selv, men min krop bærer præg af det hårde arbejde den har været igennem, og derfor kan jeg sagtens unde mig selv flere af de her oplevelser. Jeg er i hvert fald fyldt op på velværebarometeret, og det tænker jeg skal præge de resterende 16 dage af vores sommerferie.. OBS: Pure Senses ligger på Østerbro og I kan tjekke dem ud lige her.

Hvad gør I for at komme jeres ømme kroppe til livs efter en eller flere graviditeter? Nogle gode tips, jeg ikke kender til? 


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar