Bryllupsdage og kærlighedsplaner

Annonce

I dag har vi været gift i to år… Seriøst, to år! Det er både vildt, men på den anden side også ”kun” 730 dage siden vi gav hinanden vores JA i Botanisk Have. Vi kan således fejre bomuldsbryllup i dag. Jeg er vild med de forskellige betegnelser af bryllupsdage afhængig af hvor længe man har været gift, og er glad for vi nu er nået til bomuldsstadiet modsat sidste års papirbryllup. Dengang var det hele stadigvæk meget nydt, og jeg mindes en dag fyldt med kvalme i den dengang forholdsvis nye graviditet.

Det er skørt dét med ægteskabet. Jeg kan egentlig ikke mærke den store forskel i forhold til før, men alligevel betyder det mere end jeg kan sætte ord på. At være nogens kone, eller mand for den sags skyld, er en stor ting, men meget mere om det i et andet indlæg én af de kommende dage.

Annonce i samarbejde med Moët & Chandon

Sidste år, samme dag, fejrede vi vores bryllupsdag med et restaurantbesøg på Bryggen. I år holder vi det stille og roligt herhjemme. Rasmus har fri i dag, så vi har både planlagt en gåtur, en kop kaffe to-go og senere et glas af min favorit champagne.


LÆS OGSÅ: SÅ MEGET KOSTEDE VORES BRYLLUP + GODE TIPS TIL ET UTRADITIONELT BRYLLUP


I anledningen af den betydningsfulde dag, har vi nemlig fundet den fine Moët & Chandon rosé-champagne frem fra hylden. Det var en flaske, jeg fik tilsendt tilbage i januar, der pænt har stået og ventet på os. Som i virkelig længe. Vi aftalte nemlig dengang, at den skulle gemmes til noget helt særligt. Nemlig vores bryllupsdag i dag.

Flasken er et resultat af et fantastisk makkerskab med Moët & Chandon, og min klare favorit, når det kommer til forfriskende bobler. Nærmere bestemt deres Moët Rosé Impérial, som vi faktisk også havde med til vores bryllup, da alle bryllupsbillederne blev taget i Botanisk Have. Se bare her.

Dejlige minder, og jeg kan stadigvæk smage de gyldne dråber, som altså har sat sig godt fast i hukommelsen fra vores store dag..

Vi kan kun nyde et par enkelte glas i denne omgang og har gemt resten til endnu en solrig stund på terrassen. Bonustip: Vi bruger altid en smart champagneforsegler, så trykket holdes og smagen bibeholdes til næste gang, hvis ikke man når at drikke det hele. Det kan anbefales.

Moët Rosé Impérial er en champagne lidt udover det sædvanlige, og altså helt perfekt, når kærligheden skal hyldes. Og det skal den i den grad, når vi har holdt hinanden ud i to år som mand og kone, ahem… Den har en frugtagtig og saftig smag, men helt uden at blive sød.

Samtidig er den både livlig og intens med røde frugter, florale nuancer af rose og en let antydning af peber. Den har tilmed den fineste lyserøde farve, og derfor passer den også perfekt til fejring af kærligheden i dag.

Tadaa.. Vores eftermiddag bliver lige det sjovere og rarere. Resten skal nydes henover sensommeren på terrassen. Indtil da står flasken og venter pænt i køleskabet – med begge vores navne på. Intet andet kunne gøre det.

Ha’ en skøn mandag, som jeg selvfølgelig håber kommer til indebære lidt bobler.. bare fordi! 🍾


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar