En tilføjelse til børneværelset

Reklamelinks

Lorena Canals tæppe

Vi går med indretningstanker for tiden. Især børneværelset, som altså en dag skal rumme to børn. En på fem år og en på, til den tid, et år. Vi taler et værelse, der ikke engang kan rumme en dobbeltseng. Shit!

Nu er der jo stadigvæk lidt tid til endnu, og jeg ved også godt vi kan nå at udtænke mange smarte løsninger, men lidt har også ret, og vi er tyvstartet med verdens fineste børnetæppe (modtaget i gave). Det er fra Lorena Canals, utrolig blødt og kan maskinevaskes, hvilket var det jeg faldt for i starten. Det er endda på tilbud lige her og kommer også i to andre farver.

Lorena Canals tæppe

Lorena Canals tæppe

Udover det er pænt at se på, indbyder det til leg. Det er tilpas stort til der kan sidde flere børn derpå. Både dem vi har og de legekammerater de får på besøg. Ikke at Nola sidder endnu, men jeg ynder ofte at tænke fremad og gøre mig forestillinger om hvordan det kunne være en dag.

Lorena Canals tæppe

Så godt så langt. Nu mangler vi bare et nyt tæppe til stuen. Jeg er stadigvæk på udkig, og forelskede mig oprindeligt i det her, men er stadigvæk i tvivl. Jeg synes bare det er så fint og atypisk en farvekombination, at det kunne passe perfekt herind.

Udover børnetæppet mangler vi en stråkurv til legesager og på sigt en genial køjeseng med opbevaring nede under. Måske I kender et mærke, der laver nogle gode senge, der skal rumme flere børn? Hvad gør I andre, hvis børn, der deler værelse? Nogle tips?


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

4 kommentarer

  1. Det er så fint:) Du er altid velkommen til at tjekke vores forskellige tæpper ud på Sukhi.dk. Vi har mange forskellige slags tæpper og du kan vælge at få dem skræddersyet. Dejligt at kunne følge med:)