Fremtidstanker og ønsket om at udvide forretningen

God eftermiddag! Nyder I jeres lørdag? Hvad laver I? Ferie, familietid, arbejde, afslapning? Vi har en stille og rolig lørdag efter en god (men sjælden) nat på søvnkontoen. Rasmus kom fra nattevagt kl. 07 i morgen, så han er lidt mere træt end os andre. Forståeligt nok.

Jeg tænkte lige jeg vil give jer et kort indblik i de fremtidstanker, jeg gør mig. Bloggen er min forretning, og selvom jeg er på barsel nu, er det her jeg har lagt alle mine aktiver. Jeg gjorde mig i starten meget i konsulentarbejde, men erfarede hurtigt, at dét at arbejde for andres virksomheder, tog fokus fra min egen. “Heldigvis” skete der det, at jeg fik mulighed for at arbejde for mig selv 100 %. Det har jeg gjort de seneste 15 måneder med stor succes. Så godt så langt.

Jeg er dog nået til et punkt, hvor jeg tænker at udvide mine aktiviteter. Jeg ser ikke bloggen eller min onlinetilstedeværelse som noget holdbart, hvis jeg tænker 10-15 år fremad. Dermed ikke sagt, at jeg ikke har den til den tid. Det håber jeg virkelig. Men at skulle leve af den for good, virker på en måde lidt uholdbart og meningsløst. Jeg vil derimod gerne skabe noget andet end mig selv. Noget, der tager afsæt i mit liv, men altså ikke har mig som fokus. Det kan være et produkt, en butik eller andet. Så langt er jeg slet ikke i mine planer.

Jeg ved mange af jer derude enten har prøvet at have jeres eget eller måske er iværksætter nu. Hvad fik jer til at tage chancen? Der er jo meget mere på spil, når man skal låne penge i banken for at søsætte et projekt, som kan bære eller briste. Kan I følge mig? Det har jeg trods alt ikke prøvet før, og selvom jeg har gjort mig mange erfaringer og investeringer i min egen virksomhed de seneste to år, har jeg endnu til gode at skulle låne penge for at prøve noget nyt.

Omvendt tror jeg det er sundt for mig, hvis jeg skal fortsætte med at være mig selv. Jeg vil gerne skabe noget, der på sigt kan bære en forretning for andre end mig selv. Et sted jeg kan tage hen for at arbejde og komme hjem igen. Et sted, hvor arbejde og privatliv ikke altid flyder sammen.

Jeg elsker ALT, hvad der har med nærvær, ro og simpelhed at gøre. Hvad end det så er en tilstand eller noget vi stræber efter. Derfor skal min potentielle kommende forretning også gerne understøtte de værdier. Det skal gerne være en levestil, hvor budskabet og visionen er klar, og som inspirerer andre.

Hvad kunne det så være? Jeg brainstormer på livet løs, men lægger mig ikke fast på noget som helst før jeg har gjort alvor af det. Det er skørt at tænke på, hvordan livet kunne se ud om et år. I forhold til bloggen kommer der også til at ske lidt henover efteråret. Jeg har nemlig valgt at investere en masse penge i en opdatering af min platform, så det bliver mere intuitivt og livsstilbaseret. Det skal ikke bare være en blog, hvor I kan læse om mig, selvom det selvfølgelig stadigvæk vil fylde noget. Det skal være et inspirationssite, hvor I kan til eller fravælge en masse indhold indenfor en masse emner, der definerer mig bedst anno 2018.

Hvis I har idéer til det kommende site, ting I synes er interessante for tiden eller som fungerer godt hos andre sites/apps, må I endelig skyde løs. Alle erfaringer, gode idéer og tips kan bruges. Jeg skal sende et moodboard til mine udviklere senest i morgen, og vil rigtig gerne høre, hvor I bruger jeres dyrebare tid, hvorfor og hvad I synes fungerer godt andetsteds.

Lørdagshilsner herfra!


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

4 kommentarer

 1. Spændende tanker.
  Jeg er netop selv gået fuldtids iværksætter med Sustain Daily, og er så fyldt med spænding og excitement over det. Det føles helt rigtigt at skabe noget som indeholder alle mine passioner, men er større end mig selv!
  Jeg forsøgte tidligere at prøve at være soloselvstændig og lave små freelance opgaver, men det var slet ikke mig, og visionen bag var ikke stor nok til at give mig stor drivkræft.
  Held og lykke med hvad end det bliver.
  Super spændende at følge.

  1. Ej, hvor spændende! Det er godt nok stort! Og jeg er enig! Det er bare større end en selv, og det er utrolig rart, når man igen bliver træt af at dele ud af sig selv. Jeg håber virkelig også jeg en dag kan leve af andet end mig selv ❤️ Det er alt for kortsigtet til min smag.

 2. Super spændende tanker, du gør dig. Og jeg forstår. Omvendt har jeg selv nydt fleksibiliteten i ikke at skulle bygge noget større op, men kun stå til ansvar for mig selv som kommunikationsfreelancer. Jeg kan selv få følelsen af gerne at ville være en del af noget større indimellem, men hvor er det svært at blive klar over hvad. Jeg glæder mig til at høre flere tanker fra dig på den front! http://www.mettem.dk

  1. Det er også en dejlig fleksibilitet! Det kan virkelig være svært at finde ud af, hvad der driver én. Jeg har det jo godt nu og ELSKER mit arbejde. Men samtidigt, når jeg tænker fremad, ser jeg bare en udløbsdato på det, og derfor tænker jeg, at det kunne være fedt at involvere mig i noget større end mig selv. Også for at udvikle mig og vokse med opgaven ❤️ Det tror jeg er ganske sundt.