Set i bakspejlet

Long time no see.. Jeg har åbenbart stadigvæk problemer med sløve Bloglovin’, så mine indlæg ikke altid bliver vist der. Jeg kan ikke desværre gøre så meget herfra (tro mig.. jeg har efterhånden prøvet i et år), hvorfor jeg vil blive helt vildt glad, hvis I vil bruge min Facebook side, hvor jeg deler alt indhold (og søde videoer af Nola) med jer. Og ellers husk at tjekke bloggen, da det som sagt ikke er alle blogindlæg, der ender på Bloglovin’.

Endnu en uge er gået, og der har været run på. Lidt for meget, hvis du spørger mig. Alt fra skolestart og ekstravagter hos Rasmus til en pylret baby, forretningsmøder, deadlines og praktiske gøremål. Gudskelov tager vi snart på ferie, og så må opgaver være opgaver, for vi trænger altså til at komme ned i gear.

For at få slået knude på ugen, og for at huske de gode øjeblikke, vil jeg tage endnu et blik i sidespejlet, som altså er en rar måde at huske de gode stunder på. I var ret vilde med det her, så lad os gentage succesen og finde et pusterum.

^ En sjælden arbejdsdag, der også indebar et par møder inde i byen samt gensyn med hende her. Jeg ELSKER, at jeg kan få lov til at være andet end mor, og at min virksomhed tvinger mig til at komme ud og være social.

^ Til gengæld er livet én stor kontrast, hvilket jeg erfarede da jeg returnede igen. Nola startede nemlig med at overskide mig og mit “fine” arbejdstøj. Fem minutter efter gylpede hun mig i hele hovedet og ansigtet, ha! Weekenden fortsatte i samme stil, og jeg er godt mast i dag.

^ Det er sjovt det med arbejdsmøder. Næsten hver gang jeg besøger et bureau eller deltager i noget arbejdsrelateret, spørger de altid hvor babyen er. Om de undrer sig, hvordan jeg kan tage fra hende, eller de måske bare selv vil have gjort anderledes, ved jeg ikke, men én ting er sikkert. At tage til events eller arbejdsmøder, er ikke babys behov.

Derudover vil jeg slet ikke kunne være til stede i det jeg nu skal, og vi vil hurtigt tage hjem igen. Det er selvfølgelig kun muligt fordi vi giver flaske og Rasmus har de arbejdstider han har, og Nola har også godt af at være alene med sin far. Det er jeg ikke i tvivl om. Hun kommer engang imellem med, hvis jeg ved det er børnevenligt eller der er andre babyer, og ellers må det vente til hun er ældre og selv vælger det til.

^ Jeg har (endelig) fået taget mig sammen til at starte op med shellac igen. Shellac er noget jeg ALTID havde på neglene inden jeg blev gravid, og jeg elsker det. Jeg går hos dygtige Janni, der ejer iLash & Brows, og udover de pæneste shellacnegle, laver hun også vipper og bryn. Farven på billedet hedder Offbeat og er fra den nye CND shellackollektion, som Janni altid bruger på mig. 

^ Apropos mig-tid, er jeg endelig blevet daglig bruger af min M2 serum igen, efter jeg havde glemt det nogle måneder. Det har resulteret i de længste og tætteste vipper igen. Ved brug af koden M2BEAUTE2018 får man lige nu 20 % på alt inde på deres webshop.

Det kan godt betale sige at købe det direkte igennem M2, da der åbenbart florerer nogle kopier rundt omkring, som ikke giver de samme resultater. Bare så I er opmærksomme.

^ Om under en måned tager vi på ferie i hele 16 dage.. Jeg er spændt på hvordan det hele kommer til at gå med en lille baby, men håber og tror på det bedste. Alene dét, at vi ikke skal lave andet end at slappe af, er det hele værd.

^ Lagkagehusets jordbærtærte og en hjemmelavet kaffe med havremælk kan altså redde det meste.. Også manglende søvn og halvlunket humør.

^ Bæredygtighed og grønne valg er meget oppe i tiden, og jeg elsker det. Men hvordan sikrer man sig, at det ikke bare er varm luft eller tomme ord? Jeg prøver virkelig at gøre noget herhjemme, men jeg fejler også, hvilket irriterer mig. Jeg er dog nået til den erkendelse, at jeg ikke gider slå mig selv oven i hovedet, fordi jeg har glemt min hjemmebragte to-go kop hos kaffestedet eller nettet nede i supermarkedet. Små skridt, og alene dét at vi er bevidste om de aftryk vi sætter, er en start. 

Hvad har jeres seneste par uger budt på? Arbejde, ferie, rare stunder, trætte børn eller op-ad-bakke syndromet? Fortææææl!


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

8 kommentarer

 1. Pyh, sikken en weekend/uge! 😳 Ift. set med bæredygtighed og gennemsigtighed, har Sustain Daily skrevet en masse godt om “green washing” – flere og flere virksomheder snyder sig til en bæredygtig profil, så det er værd at være vågen 😅 Min uge er gået med arbejde, og den var egentligt ganske træls. Projekterne ville bare ikke flaske sig. Det lettede dog fredag, og weekenden har været skøn. Den er gået med at planlægge interviews til min lille genbrugs-blog – og med at gå på loppemarkeder! Mand, hvor har jeg fået shoppet ☺️♻️ Jeg håber, at du får slappet af, kære Danica!
  Alt det bedste, T

  1. Ej, hvor tarveligt i forhold til “green washing” 😳 Tænk at man måske tror man gør noget godt, og så ender det med at være det modsatte. Vildt de kan få lov til at pynte på sandheden.

   Øv med hverdagene, men hvor skønt du har haft en god weekend. Jeg er forresten ret forelsket i din genbrugs-blog. Sikke en god idé 😍

   God søndag!

 2. Vil du måske skrive et indlæg om hvordan det er at rejse med baby der får flaske. Jeg kunne slet ikke overskue al det praktiske med rengøring af flasker og sutter og opvarmning af mælk, både i flyveren og på ferien.

  1. Ja, meget gerne. God idé 😍 Det er der sikkert mange, der frygter.

   Tanken er, og udfra de erfaringer vi gjorde os med turen, da Sylvester var 5 måneder, er, at tage brikker med hjemmefra (dem, der ikke skal varmes, men bare hældes over i flasken). I forhold til sutter, har vi så mange, at de må vente med at blive skoldet til vi ankommer. Man kan desuden få sådan nogle sutteflasker med patroner, som varmer mælken til den korrekte temperatur. Det er altså smart 🙋🏻‍♀️

   På ferien bor vi i lejlighed med microbølgeovn og elkeddel. Ellers vil jeg slet ikke orke det. På ture tænker jeg brikker ligesom på flyveturen.

 3. Har i fået flypladser med lift foran til Nola? Ellers kan jeg virkelig anbefale Air Traveller – den ‘reddede’ vores flyvetur til mallorca nu her med baby på knap 4 mdr.

  Og en spørger om flasker/mælk på turen. Vi havde både brikker og pulver + varmt vand i termoflaske med i flyet. Men kun fordi jeg læste flere steder at man ikke kunne være sikker på at enten den ene eller anden slags fik lov at slippe igennem. Men der var ingen problemer med noget af det nogle steder. Og ja, brikkerne med færdigblandet fungerer absolut mest optimalt selv om det godt nok gav en del spild (fordi mælken jo ikke kan holde sig særligt længe udenfor køl og vores pige drikker ikke 200 ml pr gang). Der var nok rene flasker til turen og vi havde sterilisator med til at sterilisere flaskerne i microovnen. Det var slet ikke et problem.

  😊

  1. Ja, det har vi heldigvis ❤️Googlede lige en Air Traveller. Shit, det er smart!

   Vi satser også på at tage lidt af det hele med. Bare for en sikkerheds skyld. Jeg vil hellere have for meget end for lidt. Tak for de gode tips ❤️

 4. Jeg vil bare sige at jeg ELSKER din blog. Du er bare så ‘autentisk’, og du er nok dén eneste blogger, hvor jeg virkelig tager dine anbefalinger for 100% gode varer. Det betyder altså virkelig meget! Så tak <3

  1. Det dér er den bedste kommentar nogensinde! Hold op du gjorde mig glad! Det er nok ét af de største komplimenter jeg har fået i bloggens historie – tak ❤️

   Jeg håber jeg fortsat kan levere autentisk indhold, du har lyst til at læse. Ellers må du endelig sige til 😘