Dåbsbilleder: En spontan beslutning i sidste øjeblik

dåbsbilleder

Lige inden dåben, som altså fandt sted i sidste weekend, skete der det, at jeg fik en fotograf på til efter kirken. Jeg vil aldrig nogensinde have overvejet det som en mulighed tidligere, men som dagene nærmede sig begyndte jeg at få lidt stress over selv at skulle tage billeder i og udenfor kirken.

For hvornår skulle jeg lige have tid til det? Og vil det bare ende med et hav af billeder, hvor jeg igen er fotografen bag og altså ikke med på billederne?

dåbsbilleder

dåbsbilleder

dåbsbilleder

En dåb er en stor begivenhed, og jeg ønskede at vi havde nogle billeder af alle gæsterne samt os som familie. Tilfældighederne vil det, at jeg kom i kontakt med hende her, som netop er flyttet til København fra Letland.

Renate var på udkig efter en mulighed for at udvide sin portefølje, og jeg var på udkig efter en talentfuld fotograf, der kunne noget sejt med et kamera.

dåbsbilleder

dåbsbilleder

^Min kjole var et sindsygt godt onlinekup fra H&M og smykkerne fra min nye favorit – Louise Kragh (reklamelink)


Det viste sig, at vi var meget enige, når det kommer til udtryk, naturligheden i billederne og redigering. Hun har kun taget billeder i et lille år, og studerer ved siden af, men jeg forestiller mig allerede nu hun kun blive min faste fotoven fremover, når hun har tid.

dåbsbilleder

Jeg ved godt det ikke er standard at have fotograf på til dåbsbilleder. Det plejer udelukkende at være bryllupsbilleder, hvilket faktisk er lidt synd. Der er mange andre begivenheder, der fortjener at blive foreviget.

Hvad end det er af en professionel eller én, der fotograferer på hobbyplan. Og lige præcis på sådan dage, er det ret svært at finde tid til selv at hive det store kamera frem eller få alle med, når billederne skal tages.

dåbsbilleder

dåbsbilleder

Hun mødte os efter kirken til dåbsbilleder, da man ikke må knipse løs under selve barnedåben. Vi fik lov at komme ind i kirken igen til dåbsbilleder samt lidt udenfor. Derudover tog hun nogle langs vandet, hvor vi havde samlet vores familier til champagne og flødeboller. Alt i alt en halv time. Ikke for meget og ikke for lidt.

dåbsbilleder

dåbsbilleder

Fun fact: Lige som vi skulle til at tage billeder af Nola og jeg langs vandet, kom der 10 fuldvoksne og nøgne mænd ud af saunaen vendt mod mig. Jeg skulle lige opfange det først, men bagefter fortrød jeg bare, at jeg ikke fik taget et fællesbillede med dem.

Der er altså et eller andet livsbekræftende ved en flok nøgne mænd, der hviler i sig selv og nyder en polterabend, haha! Mere af det, tak!

I kan booke Renate lige her.

Fik I taget billeder til jeres barnedåb eller andre større begivenheder udover et bryllup?

PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

6 kommentarer

  1. Hvor ser det hyggeligt ud! Og ja, god idé med en fotograf. Og nej enig ift. de nøgne mænd. Synes generelt nøgenhed af begge køn ifbm. badeture er ret befriende og livsbekræftende. Så ryger noget af den sippethed der kan være overfor kroppen – at kroppen ser ud på én bestemt måde.

    1. Præcis! Det vil være meget nemmere, og meget mere afslappet, hvis vi alle bare havde det godt i vores krop, som gud har skabt os. Jeg blev i hvert fald ekstremt betaget af de her forholdvis ædru mænd, der bare vandrede rundt og havde det skønt!

  2. Skønne, skønne billeder og skøn beretning. Virkelig god idé med en fotograf så alle kommer med på billederne. De nøgne mænd – fantastisk, en scene der er en film værdig. Det ville have været et scoop at få taget et billede med dem.

  3. Rosa blev døbt i går og mit Canon gik lidt rundt mellem mig selv, min mor og min veninde. Derudover havde jeg så sat 3 engangskameraer frem på bordene, så gæsterne indbyrdes kunne tage nogle billeder og så der var noget, vi ligesom var “tvunget” til at fremkalde 😀

    http://nouw.com/satinawandel