Efterårslisten: Fine sager, jeg drømmer om

Reklamelinks

Selvom jeg tænker mere og mere over vores forbrug, har jeg ting på min ønskeliste jeg drømmer om. Jeg er sådan én, der bogmærker et ønsker, så snart jeg falder over noget jeg kan lide. Måske ender jeg med at købe det og ellers glemmer jeg det igen. Hvis ønsket er på listen over flere måneder, tyder det som regel på det er et holdbart kvalitetskøb.

Jeg ELSKER at surfe rundt på webshops. Det er her jeg kobler af. At finde små perler, som måske kan bo herhjemme. Om ikke andet får jeg dækket mine behov ved bare at orientere mig. Hvad er der kommet af fine nye sager og hvad mangler jeg oprigtigt? Kender I den glæde? Den er endda helt gratis.

Læs også:

Min ønskeliste til jul anno 2018

Ovenfor har jeg samlet en bunke ting, som jeg har et godt øje til for tiden eller har haft på listen længe. Det er en god blanding af skandinaviske mærker, kvalitet og unikke fund til hjemmet. Flere endda med omtanke for miljøet. Lad mig endelig vide om I kan lide de her inspirationsindlæg, og også gerne om jeg skal forsøge at finde mere unikke mærker og ting, der gerne skiller sig lidt ud.

1. Den fineste kjole fra svenske By Malina, som jeg i sin tid endda overvejede som bryllupskjole. Den er både fin, men også helt enormt casual. Jeg tænker den vil gøre sig godt på både vores kommende ferie og under varmere himmelstrøg. Nu har den været på listen i virkelig lang tid, så måske det er et tegn på det er et holdbart købt? Se lige hvor pæn den gør sig HER.

2. Vi er egentlig ret simple, når det kommer til indretning herhjemme. Derfor “tør” jeg også skeje lidt ud, når det kommer til mindre ting, som de her fine dækservietter, der er inspireret af gammelt kinesisk porcelæn. Jeg har netop opdaget Dekohem, som altså står bag ALLE de her fine ting. Det er luksuriøst og underspillet på en anden måde end man ser på det danske marked, og det er jeg vild med.

3. Filippa K er for mig indbegrebet af kvalitet og ting, der holder. Det koster mere end highstreet, men jeg har virkelig erfaret, at det kan betale sig på længere sigt. De producerer alle deres ting i de bedste materialer, som bl.a. silke, cashmere og mohair. Jeg er fuldstændig forelsket i silkeskjorten, som man aldrig vil blive træt af, samt verdens pæneste dueblå striktrøje. Av! De gør det altså godt!

4. Flattered laver de pæneste sko! Som i de pæneste nogensinde. Jeg kan overhovedet ikke stå for de her. Eller hvad med de her? De ligger begge højt på min ønskeliste, og jeg venter egentlig bare på jeg kan forsvare ét af købene overfor mig selv. Først skal noget andet fra mit skab dog sælges videre.

5. Hvis bare Nola kunne læse, vil jeg håbe budskabet fra denne fine og luksuriøse sovemaske gik lige ind, haha! Jeg er sådan én, der sover med ørepropper og nogle gange også sovemaske. Ellers sover jeg nærmest ikke. Jeg har efterhånden så mange rare søvnritualer, og en pæææn sovemaske vil derfor være prikken over I’et.

6. Muligvis det pæneste tæppe nogensinde? For ikke at tale om kvaliteten, som jeg forestiller mig er helt i top. Jeg ser en masse aftener i sofaen under tæppet med en baby i skødet og (måske endda) varm kaffe i koppen foran mig. Man har vel lov til at drømme.

7. De her laver stadigvæk det pæneste badetøj og loungewear jeg til dags dato har set. Det er svensk (jeg ved ikke hvad det er med mig og Sverige for tiden), simpelt og bedst af alt – produceret med omtanke for miljøet og vores klode. Det kan I blive meget klogere på her. Jeg drømmer om den her badedragt. Jeg har faktisk haft den på listen siden maj, så måske det er et tegn?

8. Alle taler om den her maske! Den skulle eftersigende være magisk og give den fineste hud. Jeg elsker alt hvad der har med skønhedsnørderi at gøre og er meget nysgerrig på hvad den kan og om der er noget om snakken. Har I prøvet den? Prisen er god og masken er lavet på ene rene økologiske ingredienser.

Hvad er på jeres ønskeliste? Opdaterer I den også løbende, som I surfer rundt? Er I gode til at afvente og se om det stadigvæk er noget I drømmer om efter noget tid?


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

6 kommentarer

  1. Åh, det er fine sager! Og nej, jeg har ikke prøvet masken. Men det er jeg da så nødt til nu; damn you, Danica! 😂

    1. Sorry! 🙈 Kan du ikke lige vende tilbage, når du har prøvet den? Jeg er så spændt på at høre mere 😍

  2. Jeg er lige begyndt at sove med ørepropper, og jeg har købt nogle standard fra apoteket. De er lidt træls at sætte i ørene, og jeg føler lidt, de glider ud. Har du et tip til gode ørepropper? Og den sovemaske må jeg vist også få kigget lidt nærmere på 😉