Vidunderlige septemberplaner

1. september.. Sommeren er officielt ovre, men man kunne da håbe på lidt sensommervibes med varmere temperaturer igen, ikke? Om ikke andet til Nolas barnedåb næste lørdag, som skal holdes udenfor på vores terrasse.

Jeg glæder mig ekstra meget til september i år, da Rasmus fra i morgen af har en måneds barsel. Vi havde oprindeligt planlagt hele september og oktober som barselsmåneder, men da vi nærmede os september, blev vi enige om at afmelde den ene, da Rasmus lige er startet nyt job.

September bliver derfor i laveste blus med en masse rare planer. Jeg glæder mig til at trække stikket – sådan for alvor, og hvorfor og hvordan det kommer til at forløbe, kan I læse mere om nedenfor.

I september har jeg nemlig planer om..

.. at holde Nolas barnedåb. Kirketiden er på plads, kage og mad er endelig bestilt, de fine og hjemmelavede øl ligger på køl, MySelfie ankommer fredag såvel som de fine balloner og dåbspynten. Vi bliver ikke mange, og det holdes hjemme hos os selv, men er du gal, hvor jeg glæder mig. Jeg husker stadigvæk Sylvesters dåb helt tydeligt.

.. at besøge Food Fest på Bryggen, som falder samtidigt med Bryggens fødselsdag. Det er faktisk i denne weekend, og derfor i særdeleshed et par begivenhedsrige dage på Bryggen. Jeg er så glad for, at der bliver værnet om traditioner og fællesskab herude.

.. at nå lidt yoga inden vi tager afsted på ferie. Det er én af de måder, hvorpå jeg slapper bedst af. Især hatha yoga har vundet mit hjerte.

.. at tage endnu en solotur i biografen. Efter det her, er jeg som født på ny, og jeg har fundet mig en ny yndlingsaktivitet.

.. at rejse til Thailand. Det er så skørt at tænke på, at vi om 12 dage er på vej. Så taler vi ikke om pakningen og dét faktum, at vi skal rejse med en baby på snart 5 måneder, men jeg er sikker på vi nok skal klare den.

.. at holde fri. I Thailand har jeg aftalt med Rasmus, at arbejde skal fylde minimalt. Alle blogindlæg skal så vidt skrives inden vi tager afsted, muligvis med et enkelt eller to dernede fra, og Instagram skal ligeledes ikke kunne mærkes. Nu hvor vi endelig tager afsted på familietur, skal jeg også holde fri. Det er klart min største udfordring med det selvstændige liv. Jeg har aldrig fri. Selv når jeg holder fri, tænker jeg i billeder, indhold og at være på. Det er mega usundt for både krop og hjerne, og derfor skal jeg prøve en ny taktik denne gang. Mailen får autosvar på, og så rejser vi langt væk. Jeg håber nærmest på dårlig Wifi, så valget bliver taget for mig.

.. at Sylvester starter til svømning for andet år i træk. Efter den mest skræmmende oplevelse, fik vi en fornyet respekt for vand. Han gik til svømning hele sidste år, hvor det primært handlede om at gøre ham fortrolig med vand igen. Han var jo dødensangst. I år handler det mere om at lære ting i vandet og være deri alene. Jeg håber Thailandrejsen kan give ham endnu mere ro og selvtillid.

.. at læse Kvinden Mellem Os færdig. Den er virkelig god!

.. at vise min italienske del af familien rundt i København og bruge en masse kvalitetstid sammen med dem. Jeg savner dem alle helt enormt meget – især min lillebror, som fyldte  hele 10 år i går.

.. at tage i babybio. Er det godt? Jeg kan ikke helt forestille mig det, men giver det et forsøg. Vi skal se Lykke Per. Jeg ved overhovedet ikke hvad filmen handler om, men det er den eneste der kører.

Hvad mon jeres september byder på? Nogle filmanbefalinger, boganbefalinger eller andre anbefalinger, I kan sende i min retning, og som andre vil kunne få glæde af?


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

2 kommentarer

  1. Her byder september også på en dåb – dog lidt senere på måneden 😀 Og så en masse pakning og praktiske gøremål, da vi skal flytte. Min kæreste starter i praktik – og så slutter vi måneden af med en 80 års. Så det er alligevel en begivenhedsrig september for vores vedkommende. 😀

    http://nouw.com/satinawandel

    1. Glæd dig! Det er en speciel dag, hvor man nemt bliver lidt rørt ❤️

      Lyder som om, der sker en helt masse!