GARAGE Cph: Efterårets bedste overraskelse

GARAGE Cph

Nogle gange er man så heldig at falde over noget nyt og unikt.. Som den dag i start september, hvor jeg blev tippet om GARAGE Cph (se webbutikken her) og en halv time efter stod i butikken. Kort fortalt er GARAGE Cph en butik og showroom placeret midt i en gammel garage, som altså nu huser et af mine yndlings spots i København.

Her kan man finde aktuelle varer fra tidligere sæsoners kollektioner fra alle yndlingsdesignerne i ind og udland. Sortimentet er nænsomt håndplukket og toplækkert, og jeg kunne slet ikke få armene ned efter mit besøg.

GARAGE Cph

I en tid, hvor det hele går op i forbrug og smid ud, er det rart med nogle gør op med denne tendens og samtidigt giver os forbrugere mulighed for at købe vores yndlings designere til meget lavere priser. Tøj og sko er jo på ingen måder ubrugeligt blot fordi vi skriver ny sæson, og netop dén idé er jeg fan af.

GARAGE Cph

Jeg vil langt hellere investere i noget holdbart kvalitet, som jeg kan bruge mange år frem. Det giver god mening, og hvis jeg samtidigt kan spare minimum 50 %, er det jo rent win.

Jeg er jo i bund og grund ligeglad med om det jeg køber lige er kommet fra catwalken. Så længe det sidder pænt og jeg kan lide det, giver det god mening.

GARAGE Cph

GARAGE Cph

Katrine Leerhøj, som står bag GARAGE Cph, opdaterer løbende med nye brands og varer, og med et begrænset antal af hver style, får man også noget unikt med hjem.

GARAGE Cph

GARAGE Cph

Der er en god blanding af mærker, men dem jeg er særligt glad for, er bl.a. Zoe Karsen, FWSS, American Vintage, WUTH Cashmere, Raiine og Britt Sisseck. Man får op til 70 % i rabat på tingene og kan altså både købe dem online eller besøge showroomet og prøve det på først. Butikken holder åbent fredage kl. 12-18 og lørdage kl 12-16 samt efter aftale. Blot et lille torsdagstip.

Åbningstider: FREDAG KL. 12-18 og LØRDAG KL. 12-16 (RING PÅ)

Adresse: GARAGE CPH / GRØNNINGEN 5 / 1270 COPENHAGEN K


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

2 kommentarer