Set i bakspejlet

Klokken slår, tiden går, og mere end en måned er tilbagelagt siden sidste rare tilbagebliksindlæg. Det stresser mig slet ikke. Min blog er blevet meget mere impulsiv de seneste tre måneder, hvilket jeg personligt elsker og I også virker til at være helt okay med. Ingen stress, men blot strøtanker når tiden er til det og jeg har noget på hjertet. Og det er altså nu..

Jeg elsker denne årstid. Selvfølgelig hjælper sensommerfornemmelserne på det, men alt bliver sat i perspektiv. Den lange varme sommer vi kan kigge tilbage på, barslen, der går på hæld, livet med to børn, forretningsdrømme, flyttetanker, selvkærlighed og meget andet rart. Læs med nedenfor.

^MySelfie er altså den bedste idé til livets fester. Om det er bryllupper, barnedåb eller noget helt tredje.. Man bliver simpelthen så glad, når man får alle minderne tilsendt efterfølgende. 

^Vi har købt nye spisebordsstole, og de er simpelthen så fine. De er fra House Doctor og i velour, hvilket man måske vil tænke var dumdristigt med små børn. Det viser sig dog, at velour er langt nemmere at holde end man umiddelbart skulle tro. ALT kan tørres af. 

^Læbestift, champagne og mig-tid.. Det sker sjældent, men når det endelig gør, nyder jeg det så ualmindeligt meget..

^Jeg mangler stadigvæk at dele ud af vores barselsferie fra Thailand, men af en eller anden grund værner jeg ekstra meget om minderne fra netop denne ferie. Jeg har tænkt mig at lave en Phuket guide samt en pakkeliste til solferier med små børn, og indtil da, hvis altså I ikke kan vente, har jeg netop udgivet det her efterspurgte indlæg

^Verdens fineste cykel fra hollandske TRYBIKE, som jeg glæder mig til Nola en dag kan cykle rundt på. Den er jo simpelthen så fin!

^Tænk at man kan være så forbandet sød.. Endda selvom hun udfordrer os på nattesøvnen.

^Den fineste taske og sommerens mest anvendte solbriller, som jeg selvfølgelig har tænkt mig at bruge vinteren igennem, når solen viser sig fra sin søde side.


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar