10 decemberplaner og et tak

Altså jeg ved godt vi ikke har ramt december endnu, men derfor kan man godt lægge planer og glæde sig, ikke? Ikke at vi har de store ting planlagt. Jeg vil helst bare gerne have en december fyldt med ro og familietid, da det trods alt er min sidste barselsmåned.

Og så vil jeg også gerne lige takke jer. Det er måske noget jeg gør ret ofte, haha, men I er simpelthen så rare. Jeg føler jo på mange måder det her er vores univers, og et fællesprojekt, og det er langt sjovere, når I også deler jeres gode tips, tager jer tid til at læse indlæggene og involverer jer.

Læs også: Derfor skal du bruge en hybenkerneolie i din ansigtsrutine

I står altid klar med et skulderklap eller omvendt – komme med andre synspunkter, som kan gøre mig klogere. Jeg er fyldt med inspiration og elsker de nye rammer herinde efter designet blev opdateret. Det eneste jeg lider under er mangel på tid, men det er okay. Det skal nok komme igen en dag.

Decemberplaner og min sidste måned på barsel

I december har vi planer om julemarkeder, gaveindpakning, julefrokoster og Rasmus’ sidste barsel sammen med os andre tre. Læs med nedenfor.

1. Først skal vi lige holde Sylvesters 6 års fødselsdag. Han fylder år nu på fredag. Lige inden julehalløjet for alvor går igang. Jeg fatter ikke vi har været nogens forældre i seks år. Seks år!? Det gik jo så hurtigt. Pludselig var han en stor dreng, der gik i skole, og som har sin helt egen skønne personlighed. Vi har lige fået de første skolebilleder, og han ser så stor ud! Går det lige så hurtigt med nr. 2? Det kan jeg slet ikke rumme.

2. Vi har et par julemarkeder vi gerne vil forbi. Hvis I har læst det her indlæg, ved I jeg er pjattet med julemarkeder. Vi når dog ikke dem, der ligger længere væk, da vi desværre ikke har bil, men vi skal forbi Kødbyens julemarked, og så vil jeg også gerne forbi Studio Arhøjs julehygge her på Bryggen.

3. Julepynt og gaveindpakning hører også med. Vi er ikke kommet igang endnu, men kassen er fundet frem. Vi har fået købt lyskæder og hængt op udenfor. Så langt så godt. Det næste projekt bliver at finde et lille juletræ (der kan vandes, da de ellers udtørrer) og pakke gaver ind.

4. Rasmus har én julefrokost med arbejdet, og jeg har en tur til Aarhus på programmet, hvor planen er fest, vin og glitter. Mest af alt fordi jeg trænger til at komme ud. Det bliver en enkelt overnatning og så hjem igen.

5. Rasmus har også et par ugers barsel tilbage, som ligger henover julen. Dvs. han for første, og sidste, gang, har fri både jul og nytår. Det er stort! Jeg har ingen idé om hvad vi skal lave, men det er faktisk også meget rart.

6. Ingen december uden jul i Tivoli. Jeg var forbi i sidste uge, men mangler altså at hive hele familien med. Ingen december uden de magiske julelys, hvid gløgg og en tur i den gamle rutsjebane.

7. Det bliver også i december at vores podcast vender tilbage.. Med et helt andet fokus end hidtil. Jeg glæder mig dog enormt meget til at lave det og dele med jer. Som altid er det med min podcast-partner in crime.

8. Ingen december uden at bage jødekager. I får min ultra nemme opskrift på hjemmebagte jødekager lige her.

9. Og så har jeg netop købt min første Gua Sha, som er en naturlig ædelsten, der giver den fineste ansigtsglød. Huden bliver sund og frisk at se på. Jeg vil bruge den hver aften i sofaen efter jeg har påført verdens bedste ansigtsolie fra Pai (nedsat til en god pris her – reklamelink).

10. Det bliver også i december, hvor jeg skal holde et læserevent for 22 af jer. Jeg glæder mig så meget til at møde jer, blive klogere på vores hud og forkæle jer med skønne goodiebags.

Hvad skal I lave i december? Rare juleplaner? Arbejde? Familietid? Fejrer I jul eller rejser I mon væk henover ferien?

PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar