TADAAAA… Det skal jeg klikke hjem i dag

Reklamelinks

I dag er DAGEN, hvor vi gør os de fleste af vores gaveindkøb. I hvert fald hjemme hos os. Ikke fordi vi har en specielt stor familie, men lidt skal der klikkes hjem, nu hvor der er så gode rabatter at hente, og det tænkte jeg kunne være fint at vise jer. Måske I kan blive inspireret eller blot er nysgerrige? Både i forhold til gode gaveidéer til børn, men også om man overhovedet behøver give en baby gaver. Hun forstår det jo ikke endnu. Alligevel ryger der et par ting med.

Læs også:
Derfor skal du bruge hybenkerneolie som ansigtsolie i din ansigtsrutine

Hvert år er Black Friday diskussionen desuden oppe at vende på de sociale medier. Jeg skrev om det tilbage i 2016, hvor jeg for første gang stødte på modbegrebet, Green Friday, der handler om at tage afstand fra forbrugsfesten.

Forbrugsfest, green friday og min holdning til konceptet

For mig er det egentligt ret simpelt. Jeg synes ikke man kan klandre én dag for at vælte læsset. Det handler lige så meget om hvad man gør de resterende 364 dage om året. Derudover er det op til den enkelte at navigere i tilbudene, og kun købe dét man har brug for, hvis man altså overhovedet skal have noget.

Jeg skal i hvert fald ikke sige mig fri for at klikke nogle ting hjem, og spare lidt her og der. I det samlede regnskab er det jo meget, og jeg kan gå ind i december med ro i sindet, da de fleste gaveindkøb er klaret. Hvordan gør I? Shopper I i dag med gode tilbud eller venter I?

Hvis I nu er modstandere af Black Friday konceptet, vil jeg anbefale jer at hoppe til bunds i indlægget, hvor jeg tipper om andre rare ting man kan gøre i stedet. Så er der noget for alle.

En komplet oversigt over ALLE de gode tilbud

MEN nu til det essentielle i dag.. Jeg har nemlig lavet en komplet oversigt over dagens mange tilbud. Nogle kræver rabatkode og andre har hele butikken nedsat automatisk. Fælles for dem alle er, at jeg synes det er et godt tilbud, og jeg håber derfor I kan bruge inspirationen.

Alle links er reklamelinks. Det betyder, at jeg tjener en lille procentdel af jeres ordre, hvis I køber via mit link. For mig er det en vigtig del af min forretning, da jeg med indtægten fra reklamelinks kan lave færre sponsorerede indlæg, så hvis I alligevel skal købe noget, og gerne vil gøre det gennem mine links, vil jeg altså blive helt enormt glad. Bare så vi har det helt på det rene, hvad de der reklamelinks dækker over ❤️


OBS: De fleste tilbud gælder kun i dag med enkelte webshops undtaget.


Et overskueligt overblik over alle de gode Black Friday tilbud

Mode og Shopping:

ASOS kører med 20 % på ALT med koden HELLO20. Duer indtil tirsdag kl. 09.

H&M har de vildeste tilbud i dag. Både tøj til dig selv, kids og home. Der er nemlig 20 % på ALT! Farligt!

GINA TRICOT har nok ét af dagens vildeste tilbud. Der er 30 % på ALT.

WAKAKUU har op til 50 % rabat på brands som Acne, T by Alexander Wang, Rag & Bone, IRO, Helmut Lang, By Malene Birger og meget andet.

ELLOS har 25 % rabat på næsten ALT til på søndag. Rabatten fratrækkes automatisk.

STYLEPIT har op til 70 % på næsten det hele.

SAXO holder det vildeste bogudsalg, hvilket er værd at tjekke ud, hvis du ligesom mig ønsker dig bøger eller gerne vil give en bog til én du holder af.

Børn og babyer:

BABYSHOP kører med op til 50 % på næsten ALT.

SMARTKIDS har nedsat en forbandet masse varer med op til 70 %. Både Marmar modaltøjet (vores favorit), Petit by Sofie Schnoor, Mini Rodini, Joha og meget andet.

BABYSAM er gavmilde i dag. Du sparer 20 % på ALT. Brug koden BF20. Det er nu man skal slå til på udstyret, som der er vilde besparelser på.

OVELLIE kører med 15 % på hele shoppen. Også udsalgsvarer. Jeg har bl.a. bestemt mig for at klikke nogle Aykasa opbevaringskasser hjem til Nola og Sylvesters værelse samt det her sæt og den her sengehimmel. Så fint! Brug koden BLACKFRIDAY15. Den gælder kun i dag.

BABYFRYD sætter næsten hele butikken ned med op til 50 %. Heriblandt MARMAR, SOFT GALLERY, SOFIE SCHNOOR og meget andet.

LITTLE ROOM giver 20 % på HELE shoppen. Jeg vil gerne klikke det her tipitelt hjem til Sylvester og Nola i fælles julegave.

Hjem og indretning:

MOODINGS, som jo huser nogle af mine yndlings brands (bl.a. Broste), har 25 % på ALT. Det er altid virkelig fristende (og farligt).

IMERCO kører med 25 % til 70 % besparelser på ALT.

COOLSTUFF har op til 90% på hele butikken. Her kommer jeg til at klikke alle Sylvesters gaver hjem. De har jo alt.

COOP.DK har nedsat over 80% af butikken, Måske det var tid til at købe den ladcykel vi har overvejet i flere år? Gælder til den 25/11.

Skønhed og Beauty:

NICEHAIR, som bl.a. sælger verdens bedste vippeserum fra M2, har minimum 20 % på ALT. Og det er i forvejen billigt.

MATAS kører med 20 % på ALT. De har jo alle skønhedsmærker, så det er bare at surfe rundt.

BEAUTYCOS kører med følgende rabat: Spar 10% på køb mellem 0-499 og 15 % på køb mellem 500-749 og 20 procent på køb over 750 kr. Kun i dag.

BILLIG PARFUME kører med de vildeste timetilbud på mange udvalgte varer og bestsellers. De fleste brands vil blive yderligere nedsat.

GREEN HARMONY har nedsat en lang række brands, som CLEAN parfumer, Ecooking, Zarkoperfume, hudpleje fra Aurelia (som jeg elsker – bl.a. den fantastiske rene deodorant uden aluminium) og Embryolisse.

ORGANICSHOP har 15 % på hele biksen. Bl.a. Rudolph Care, Jurlique, MK Olie og Pukka. Farligt!

Oplevelser:

DUGLEMMERDETALDRIG har 25 % på ALLE oplevelser. Det er muligvis ét af de vildeste tilbud jeg har fundet, og gælder altså både spaophold på Ystad Saltsjöbad, romantiske ophold og anderledes oplevelser til manden/kvinden, der har alt. DU skal bruge koden bf18 ved kassen for at få rabat. Gælder kun i dag.

Jeg håber I kan bruge oversigten, og hvis I nu vil holde igen med købene, kan jeg anbefale at smide lidt kærlighed efter følgende organisationer. SOS børnebyerne sælger en gave med ingenting, hvor man støtter et barn som mangler alt. Mødrehjælpen kan altid bruge en kærlig håndsrækning, da ikke alle børn kan holde jul. Det kan mit hjerte ikke bære. Læger Uden Grænser er også en sag, jeg gladeligt støtter op om, og de seneste par år er et donationsbeløb blev givet i gave til flere familiemedlemmer, som aldrig ønsker sig noget.

Med ønsket om en skøn fredag. Hvad end den skal bruges på indkøb eller ej. Tak fordi I læser med og altid er så rare!

PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

3 kommentarer