Amatørforældre og begynderfejl

Halloween mad, pynt og udklædning

Glædelig 1. november, som man måske skulle tro vil indeholde en liste over de ting, jeg godt gad at bruge den kommende måned på, men det kommer altså en anden dag. Sagen er nemlig den, at vi i går holdte Halloween. Med Halloween mad, pynt, udklædning og hvad, der ellers hører med. Det er aldrig noget vi har gjort før med børnene som udgangspunktet før festudvalget i klassen (yes, sådan noget har man med en skoledreng..) bestemte, at børnene skulle på en trick or treat rute.

Da vi jo også har Nola kunne vi ikke begge tage med Sylvester, som forresten selv havde valgt sit kostume. Vi var sent ude, men jeg nåede at klikke et zombiekostume hjem med en dags leveringstid samt lidt props, og således blev han altså school zombie boy, som kostumet så fint hed.

Zombieudklædning, halloween pynt og en stor brøler

Det tog i omegnen af 10 minutter at gøre ham klar. På med kostumet, klistre lidt tatoveringer på samt sort øjenskygge lagt som skygger, så han så mere død end levende ud. Jeg sendte Rasmus og Sylvester afsted på ruten, mens jeg ventede derhjemme med 21 slikposer til de børn, der kom forbi nogle timer senere.

Vi havde selvfølgelig pyntet op, men vi lavede simpelthen den største brøler nogensinde. Vi havde fokuseret så meget på klasseaktiviteten, at vi ikke havde skænket de andre børn en tanke. Da Rasmus og Sylvester gik ud af døren, havde jeg altså kun slikposer til de børn fra klassen, og det begyndte selvfølgelig at banke på døren med det samme. Vi måtte paniktømme hele Irma for slik, fordi jeg fik så dårlig samvittighed, og alligevel endte vi med at brænde inde med en masse godter. Øv, var?

Forberedelser til næste år, dårlig samvittighed og en bunke slik

Pynten fandt jeg tilfældigt i Arnold Busck i lørdags nedsat med 80 %, så nu har vi til de næste mange år. Vi er i hvert fald lidt bedre forberedt næste gang. Det skal være vi være! Folk i vores område gør jo nærmest mere ud af det end jul, hvilket jeg er helt okay med. Jeg ELSKER Halloween og gyserfilm. Hvis bare det var hele måneden og ikke kun én dag. For min skyld kunne vi sagtens holde det november ud og så bare lige snuppe et par ugers jul.

En eller anden dag tror jeg, at vil jeg holde en Halloween fest med vilde udklædninger, overdrevet uhyggelig pynt og dans hele natten. Det kunne da være genialt. Har I været til nogle fester af den art?

Fik I fejret Halloween? Jer selv, med børn eller til fest? Har I nogle gode tips til aktiviteter, udklædning eller uhyggelige opskrifter, der skal prøves? Så er der en chance for jeg faktisk er forberedt næste år.


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar