Som at have fødselsdag 12 gange om året

Reklamelinks

Goodiebox rabatkode

Jeg elsker gaver. Om det er til fødselsdage, jul eller dem jeg køber til mig selv. Det er selvforkælelse på højt plan og allermest, når jeg ikke har den fjerneste idé om hvad der er i pakken. Har I det på samme måde? Ønskelister er gode, men når man bliver oprigtigt overrasket og glad, er gaven lige det mere værdsat.

Det er tilfældet med Goodiebox og de mange skønhedskasser, der efterhånden findes på markedet. Senest havde jeg Nectar & Bliss kassen hjemme og vende, som også kan anbefales i høj grad. Jeg har virkelig erfaret, at det er her jeg støder på en masse nye og spændende produkter, som jeg aldrig vil prøve ellers. Især makeup, hvor jeg nok er lidt konservativ hvad det angår. Man er vel skønhedsnørd, der elsker at teste nye ting af. Nogle ting ryger videre til veninder eller familie og andre køber jeg igen og igen, fordi det er et hit.

Skønhed på abonnement.. Gaven, der bliver ved med at give

Nu hvor vi nærmer os jul vil jeg tippe jer om selvsamme kasse fra Goodiebox eller én af de mange andre udbydere, som er gaven, der bliver ved med at give. Enten til én du holder af eller som et potentielt ønske til sig selv. De har både limited edition kasser, som er et engangskøb, hvor man kan prøve specifikke mærker af, og den klassiske skønhedskasse, der kommer på månedsbasis.

Prisen er 169 kr. per måned, hvilket jeg synes er mere end fair i forhold til den høje værdi kasserne har. Det her er altså et helt usponsoreret tip, som jeg personligt ved vil falde i god jord hos mange kvinder derude. For hvem elsker ikke en forkælelseskasse, hvor man får lov til at prøve alle mulige gode og rare ritualer af. Har I prøvet den her form for kasser og er I enige? Hvilket mærke er jeres favorit, når det kommer til subscription boxes?

Oplagt gaveønske eller som forkælelse til dig selv

I den seneste måneds oktoberkasse er der for eksempelvis fyldt med sager fra Pudderdåserne, Rodial, Masque Me Up, Ilse Jacobsen, James Read og Tromborg til en samlet værdi af 822 kr. Nu er jeg selv stor fan af Rodial og Tromborg, og ved hvor effektivt begge mærker faktisk er, hvorfor jeg overvejer mig at signe op igen fremfor at vente på at se om Rasmus er sød at klikke det hjem til mig i julegave. I hope so!

Har I prøvet Goodiebox eller en tilsvarende kasse? Hvilken kasse har været bedst og er I glade for indholdet?

PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

2 kommentarer

  1. Åh ja, har selv haft modtaget Goodiebox i et godt stykke tid. Nogle af sagerne gik hen og blev favorit, noget var sjovt at få afprøvet og ja, noget røg videre til andre, der kunne bruge det. Det er dog længe siden, jeg fik min sidste Goodiebox – økonomien måtte omstruktureres og så blev den skåret fra 😀 Men jeg synes kun at kunne se, at indholdet bare bliver bedre og bedre!

    http://nouw.com/satinawandel

    1. Ja, nogle duer og andre ryger videre, men det var dem, der fik mig hooked på både Bioeffect og Nailberry!😍