Den dér to-go vandflaske i glas

Reklamelinks

Glædelig fredag! Min dag har været kaos. I ved sådan en dag, hvor alt bare går galt. Først sprækkede bukserne, så ødelagde jeg mine læderbukser med vand, vi kom for sent ud af døren, så havde Nola en pylret dag, hvor hun ikke gad at sove, så hældte jeg modermælkserstatning udover det hele og jeg glemte at pakke en sutteflaske.. You get the point..

Jeg tror på de dage er nødvendige for virkelig at kunne værdsætte de mindre kaotiske stunder. Dér hvor det hele bare spiller, solen skinner og overskuddet er i top. Når man står midt i det, er det ikke særligt sjovt, men nu kan jeg dog godt tænke tilbage og smile af det. For det er ganske komisk, hvor lidt kontrol vi egentlig har. Jeg føler jeg altid har styr på alt, men sandheden er, at jo længere tid jeg er mor til to desto mindre har jeg styr på mit liv. Jesus christ!

BKR vandflaske glas

Af samme grund har jeg brug for at skrive om noget helt andet. Og tro det eller ej – i dag skal det handle om en fantastisk vandflaske. Jeg skriver ikke det her for at lyde “vigtig”, selvom det måske lyder sådan, men jeg får bare helt enormt mange spørgsmål til min pastelfarvet vandflaske, at et indlæg måtte være på sin plads.

Umiddelbart tror jeg også det handler om, at den sniger sig med på ALLE billeder. Jeg er nemlig sådan én, der går i panik hvis jeg ikke har vand på mig. Jeg kan nærmest ikke gå en tur uden vand, og når jeg går i seng hver aften, har jeg også altid et glas stående.

Er det mon sundt? Nu hvor jeg siger det højt lyder det nærmere som en afhængighed, men det må blive genstand for en diskussion en anden dag. Jeg er for træt til at kigge indad i dag, haha.. Refleksive stunder dur primært, når man har overskud, og det har jeg altså ikke meget af ovenpå en lang uge.

BKR vandflaske glas

Den her vandflaske fra BKR købte Rasmus til mig for nogle år siden, og jeg har sidenhen brugt den helt åndssvagt meget. Det må være et af de køb, der virkelig kan forsvares. Og nu tænker I måske “Er det ikke bare en vandflaske?”.. Jo, det er det, men den er modsat nærmest alle andre flasker ikke lavet af plastik. Den er lavet af glas med en silikonebelægning udenom, som altså beskytter glasset. Den er nem at holde ren, den holder tæt og så er den jo utrolig pæn at se på.

Det eneste minus er, at den er for stor til flere af mine tasker, hvorfor jeg også har købt dens søde lillesøster, som passer i alle de små, jeg ynder at gå mest med.

Hånden på hjertet. Jeg elsker små materialistiske ting, der gør mig glad. Især når alt andet ikke spiller, som i dag, og det er tilfældet med den her sag. Den er pæn, den er holdbar og jeg kunne ikke forestille mig at erstatte den med en anden, hvilket må gå under betegnelsen som et bæredygtigt køb.

Blot et lille fredagstip – hvad end I har undret jer eller har brug for inspiration til kommende ønskelister. Hvis man nu ikke lige synes den sarte lyserødefarve er sagen, kommer den heldigvis i en masse andre farver, størrelser og udtryk. Det er ikke så ringe endda.


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

6 kommentarer

  1. Er den ikke svær at gøre ren? Jeg har længe overvejet at købe sådan en, men er lidt i tvivl om hvordan man rengøre selve flasken og gummiet rundtom?

    1. Nej, overhovedet ikke. Du tager silikonebelægningen af og vasker selve glasset. Jeg plejer at sætte den i blød i en time for at få alt med 😊

  2. Jeg har før overvejet at købe den, da den nemlig er så fin og pæn! Men jeg synes simpelthen den er for tung. Så tung, at man ikke gider at have den med i tasken altid – desværre. Jeg holder mig til drikkedunke i plastik, og så må de skulle skiftes tidligere end en i glas.

    1. Det har jeg aldrig tænkt over, men jeg plejer også at have den store i barnevognen eller et net, da den ikke kan være i de små tasker. Den lille på 250 ml. vejer ingenting 🧡