Vi skal lige have os en snak..

Danica Chloe Instagram

Og det skal vi fordi jeg er træt og undrer mig. Både over skøre ting, rare ting, mærkelige ting, men også ting, jeg bare slet ikke forstår. Kom endelig med jeres egne punkter, så jeg ved jeg ikke er den eneste.

.. Nu ser jeg ikke Vild med dans, men hvorfor er folk så sure på ham Rolf? Endda så meget de vil bruge tid på at tale ham ned online? Ligegyldigt hvor jeg kigger, synes jeg folk taler om ham. Er det ikke bare hans danseevner det drejer sig om?

.. Jeg vil ønske jeg kunne blive ellevild over kageprogrammer, men det kan jeg altså ikke. Jeg ser heller ikke Den Store Bagedyst og har aldrig gjort det. Jeg synes faktisk det er pinligt at sige højt, da alle andre jo ser det. Og når jeg siger det, og derefter ser skuffelsen i modtagerens øjne, fortryder jeg stort. Jeg elsker jo bagværk, så det giver ingen mening. Måske bliver jeg hooked en dag?

Læs også:
10 ting du 100 % IKKE vidste om Michelle fra Stonemuse

.. Det er som om min hjerne kun kan kapere dårlige amerikanske realityshows for tiden. Det synes jeg så til gengæld også er pinligt at sige højt!

.. Hvorfor taber man ikke alle de ekstra graviditetskilo helt automatisk? Sådan noget vil aldrig ske for mig! Jeg er nødt til at arbejde hårdt for det. Jeg er allerede lidt igang, og det går langsomt fremad, men jeg vil sådan ønske jeg både kunne spise kage og tabe de ekstra kilo.

.. Det er blevet meget bedre med tiden, men jeg får stadigvæk følelsen af ikke at være lige så god som alle de andre bloggere derude. Det er ligesom om jeg altid er et skridt bagud. Pludselig synes jeg min blog er kedelig og intetsigende, og jeg har lyst til at lukke det hele. Det er så humørbetonet, at det nogle gange er ret hårdt at have det som job. Jeg har heldigvis jer, men fordi min virksomhed er afhængig af hvor mange I er, stresser det mig nogle gange unødvendigt. Ærgerligt!

.. Jeg ved flere af jer er nysgerrige på den der tyngdepose, som vi har investeret i. Den er virkelig også god. Ikke at den udretter mirakler og hun sover hele natten, men den gør en forskel og det kan altså også noget, når man er træt. Når tiden er til det, kommer der en fuld anmeldelse.

.. Hvorfor er det egentligt at babyer altid sover lange lure, når man skal noget mens de kun sover 30 minutter, når man ikke skal? Det gør min baby i hvert fald. Man ender med at sidde og stirre på dem indtil man kan komme afsted. Oveni det kommer man altid for sent. FEDT!

.. Jeg skræmmer livet af mig selv dagligt. Det er nemlig blevet en fast ting at lytte til uhyggelige spøgelsespodcasts, mens jeg går ture med Nola. Ofte går jeg helt alene i et blæsende Amager Fælled, som nemt kunne være en scene i en gyserfilm. Jeg stopper konstant op og kigger mig over skulderen og ofte bilder jeg mig ind, at jeg ser creepy mennesker inde bag træerne.. Dumt eller genialt? Faktisk har Stonemuse lavet en fantastisk guide til fem podcasts du bare SKAL høre lige HER.

.. Jeg har en brun og beige periode. Det er ved at tage lidt overhånd. Jeg forelsker mig i ALT i den farvekategori, hvilket billedet til indlægget måske vidner om. Eksempelvis den her lattefarvet frakke, som er noget af det pæneste jeg nogensinde har set (reklamelink).

Hvad undrer I jer over? Har I observeret noget skørt, mærkeligt eller sjovt?


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

2 kommentarer

 1. Jeg undrer mig over, at du kan føle at du er er skridr bagude eller dårligere end andee bloggere. Jeg ELSKER din blog! Den er indholdsrig, Spændende, ærlig og bare vildt god! Har fulgt med siden dag 1!!
  Seriøst, siden du lavede dit første blogindlæg! – og jeg har aldrig kedet mig 🙂

  1. Først og fremmest skal du vide, at din kommentar redede min dag ❤️ Godt nok sødt af dig!

   Det er også skide irriterende at man skal dele sine usikkerheder. Lidt ligesom en irriterende kæreste, der skal bekræftes tusinde gange og aldrig rigtig tror på de er elskværdige. Det er bagsiden ved sociale medier. Der vil altid være nogen, der er dygtigere og mere populære end dig selv, hvilket er hårdt, når det er afgørende i forhold til hele forretningsdelen.

   Når det så er sagt fik din kommentar mig lige til at vende det hele om. Jeg har jo nogle mega engagerede læsere, der er rare og der er altid god stemning herinde. Jeg har blogget i snart 7 år, og det fungerer endnu, så jeg skal da bare lære at vende det til noget positivt og tro på det jeg gør er godt nok – selvom jeg ikke får samme feedback som mange andre 👏🏻