24 timer helt for mig selv

Jeg er stået faretruende tidligt op for at nå en bus mod Aarhus. Og hvorfor nu det, tænker man måske? Vi skal jo ikke holde jul i Aarhus (hvilket det her er en af grundene til), men for nogle måneder tilbage tog jeg en impulsiv beslutning. Jeg skulle afsted. Bare mig i et døgn med venindehygge og vin. Jeg har seriøst ikke været ude siden juni 2017. Som i at jeg ikke har drukket mere end et glas vin og været senere oppe end kl 23.

Mig-tid, afkobling og behovet for at være alene

Jeg har ikke savnet det, og været alt for træt til overhovedet at overskue det, men da Rasmus havde en julefrokost planlagt tidligere i december, blev jeg alligevel lidt misundelig. Jeg SAVNER at tage noget fint tøj på, høre god musik og drikke noget vin. Og så kan det godt være jeg har hovedpine i morgen, men så er det heldigt, jeg kun skal overskue at hoppe på en bus hjem igen (uden børn). Det burde jeg kunne overkomme.

Læs også:
Jeg har fået en tandblegning igen. Se resultatet HER

Og når jeg er hjemme igen, er det jo nærmest juleaften, og det gør mig glad indeni. Vi har verdens mest rolige jul i år, og det ganske skønt, når man normalt har tendens til at booke for meget ind.

Venindehygge, pænt tøj og en juleaften lige rundt om hjørnet

Jeg har heller ikke dårlig samvittighed over at smutte fra børnene. Jeg kommer til at savne dem, og har en million gange været ved at fortryde, men jeg trænger til det her. At sidde i en bus alene i 3 timer og 25 minutter. At arbejde i fred. At se serier. At stige ombord på en færge alene. Drikke min kaffe i ro og mag. At se en veninde. At gå rundt i Aarhus i mit eget tempo. At slappe af. Ikke at bekymre mig. Så det er status lige nu, og jeg elsker det. Må man sige det højt, haha?!

Lige om lidt ankommer vi til Sjællands Odde, og jeg har planer om at skynde mig hen i kaffebaren, så jeg kan få en kæmpe cappuccino, selvom egentlig jeg ikke burde. Jeg har lige fået en tandblegning, og det skal man helst lige vente et par dage med. Meget mere om det i et kommende indlæg.

Glædelig 22. december og lørdag. Må jeres dag være fyldt med gode ting hvad end I allerede er gået på juleferie eller ej.

PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

6 kommentarer

  1. Alle trænger til en dag hvor man kan lave det man har lyst til uden at tage hensyn til nogen som helst 🙂 Rigtig god tur og god jul 🙂

    1. Præcis! Man kan tilmed indhente helt enormt meget overskud på den måde. Håber du havde en dejlig jul ❤️

  2. Det må man hvert fald sige højt. Især når man har små børn. Godt der findes kaffe og åndehuller ?

  3. Jeg har en søn på 4 måneder. Èn gang om ugen, tager jeg alene til yoga, og det har jeg gjort, siden han var to måneder. Far bliver hjemme med sønikke og giver ham en flaske. Det er okay at gøre noget godt for sig selv, selvom man er mor 🙂 Jeg ved godt, at der findes en amme-mafia og et mor-politi, men dem skal man forsøge at lukke ørene for. Far er lige så kvalificeret som mor til at være alene med ungen 😉

    1. Hvor skønt! Det lyder virkelig dejligt ?

      Jeg har heller ikke dårlig samvittighed, men du har ret i man nogle gange bare skal lukke ørerne for hvad folk mener man bør og ikke bør ??