Når man finder en (uhyggelig) nisse i sin seng

Colorstory.dk

Først og fremmest. Jeg har den vildeste hovedpine, og det skyldes ene og alene at jeg i nat skræmte livet af mig selv og resten af husets beboere. Amen, det er så pinligt. Det viser sig nemlig, at Sylvester og min gudmor i går syntes det kunne være sjovt at gemme drillenissen under min hovedpude, mens jeg var til yoga.

Jeg opdagede ingenting, da jeg gik i seng, og Rasmus var på nattevagt. De nætter sover Sylvester altid hos mig, så jeg havde ham på den ene side og Nola på den anden. Ret hyggeligt, ikke? Det skulle man tro, men kl 02 får jeg på en eller anden måde fat i den her vildt uhyggelige nisse, som pludselig er lige i ansigtet på mig. I mørke. Jeg skreg SÅ højt. Der er nærmest intet mere uhyggeligt end en nisse midt om natten. Det overgåes måske kun af klovne? Jeg har tendens til at drømme ret livligt i forvejen, så den her seance skræmte livet af mig.

Colorstory.dk

Samtidigt vækkede jeg både Sylvester og Nola. Sylvester blev så ked af det, fordi det var ham, der havde gemt den der og Nola var bare vågen. Resten af natten gik med at få puttet børn igen, og i morges, for første gang siden Sylvester startede i skole, sov vi over os. Ingen af os har hørt min alarm. Som i overhovedet ikke.

Held i uheld blev det til en hjemmedag for os alle fire. Vi fik både besøg af sundhedsplejersken til 8-måneders tjek, ligesom det var dagen, hvor Rasmus startede sin sidste barsel. Om få uger er det hele ovre (læs hvorfor her), så det er med at nyde det for sidste gang nogensinde.

Colorstory.dk

Dagen startede således med alt andet end stress, hvilket ellers er hverdag hver morgen hos os. I stedet havde vi tid til en lang morgenmad samt at farvelægge fine tegninger, som er et resultat af en bekendts nye geniale onlinetjeneste. Den hedder Colorstory og fungerer som en abonnementstjeneste, hvor man for 29 kr. om måneden kan downloade tegninger til udprint og farvelægning. På sigt skulle man også kunne downloade dem digitalt, hvis man primært foretrækker at tegne på iPaden.

Der er både tegninger for børn og voksne, hvilket var ret hyggeligt. Jeg elsker at fordybe mig i farvelægning, og det virker utrolig meditativt på mig, når jeg for en stund glemmer alle de praktiske gøremål.

Mandagsaktiviteter, familietid og en rolig stund

Man kan hente og farvelægge den samme tegning så mange gange man vil, hvilket er ret fint, når man hurtigt finder sin favorit. Det her tip er helt usponsoreret, hvis I skulle være i tvivl. Jeg synes bare det er sejt, når mennesker, jeg kender får en god idé. Helt hemmeligt er jeg nok selv misundelig over jeg ikke får samme idéer, haha.

Man kan forresten prøve tjenesten gratis i 14 dage, hvis man er nysgerrig og mangler god underholdning til juleferien, hvilket gør det muligt at downloade 30 gratis og valgfrie tegninger. Der er ingen binding. Så man er ikke forpligtet til at forsætte abonnementet efter prøveperioden. Det styrer man selv.

Bare et lille juletip nu hvor vi nærmer os juleferien. Mit største ønske lige nu er at slippe af med sygdommen, som har raseret vores hjem de seneste par uger. Jeg magter ikke endnu en jul, hvor minimum én af os er syge. Det er det eneste tidspunkt på året, hvor vi på forhånd ved én af os skal igennem et sygeforløb. Det er næsten altid influenza, men hvis vi er ekstra “heldige”, når vi også alle igennem en omgangssyge.. Kender I til det eller er det bare her?


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar