Ej, hvor er jeg bare glad!

Jeg er lige kommet hjem fra den bedste aften i jeres selskab! Jeg havde jo som bekendt inviteret til decemberhygge hos den hudklinik, som jeg besøger ret ofte, og i den anledning havde vi stablet et lille event på benene for jer i samarbejde med Xellence Skincare. Se deres store udvalg af de lækreste rene og aktive produkter HER.

Mest af alt fordi jeg nogle gange synes det kan være svært at kommunikere mine erfaringer videre til jer gennem skærmen. Især, når det gælder hudproblemer og deslige, som er enormt individuelt. Der er det bare noget andet at kunne få en hudanalyse og snakke en til en.

Men jeg må indrømme, at jeg også var nervøs for i aften. Jeg er ikke den, der er mest glad for at tale foran en forsamling, og det skulle jeg. Ikke noget stort, men bare nogle ord om hvorfor vi havde valgt at invitere folk samt min egen personlige hudrejse. Jeg var nok lidt bange for folk vil synes jeg var kedelig eller ligegyldig, i ved de der dumme tanker man kan få i sit hoved inden man skal præstere, men det viste sig at være de perfekte rammer til at åbne op. Alle var simpelthen så søde og delte deres egne historier med mig efterfølgende. Der var god stemning, grin, snak og masser af vigtig viden om hud og krop, der blev delt mellem os alle.

Jeg håber de af jer, der kom, fik noget ud af det, og de af jer, der ikke nåede med, håber jeg at møde en anden god gang. Det er ganske fantastisk, at jeg får mulighed for at møde jer in real life. Man kan nemlig godt glemme, at man kommunikerer med 25.000 mennesker hver måned. Jeg føler nogle gange, jeg sender mine ord ud i intetheden, fordi der ikke altid kommer respons, men sådan er det jo ikke. Det bliver læst, og det er stort. Hvad end I så er 10 eller flere tusinde.

Tak for jer og tak fordi I kiggede forbi. I får også lige nogle billeder fra aftenen, som altså bød på lidt af hvert. Snacks, bobler, hudanalyse, test af produkter og lækre goodiebags. Og hvis I nu gerne vil deltage i nogle fremtidige events, jeg får stablet på benene, så giv gerne lyd.

Det overordnede fokus kan sådan set være alt, men jeg vil elske at høre jeres input. Hvad kunne få jer til at dukke op? Hvad gad I godt høre om? Hvad kunne være hyggeligt? Hvad mangler I? Let me know <3

Ha’ en rar aften!

PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

2 kommentarer