Julemagi og vores sidste fælles barsel

Jul i Tivoli

Vi er snart midtvejs i december, og jeg begynder at mærke den sidste barselstid ånde mig i nakken. Stress.. Vi har jo selv valgt at gøre det sådan her, men alligevel kommer det som en overraskelse. Rasmus har tilmed valgt at ligge et par uger henover julen, da man ellers ikke kan få fri som redder alle dage. Det skal nydes – nok også for sidste gang nogensinde.

Normalt generer det mig ikke, men når nu det er vores første jul sammen som fire, er det rart vi faktisk er sammen alle dage. Og så må jeg leve med, at min barsel slutter i midt januar, hvorefter jeg skal stå 100 % på egne ben igen.

Jul i Tivoli

Jul i Tivoli

Nola starter først i dagpleje til maj engang, så det bliver fire måneder, hvor jeg skal forsøge at balancere dagene med baby og job, så hun ikke mærker til det. Ønsk mig held og lykke.. Heldigvis sker der nogle ting i min virksomhed, som forhåbentligt kan gøre min hverdag mere babyvenlig og mindre stressende.

Julestemning, de sidste barselsuger og første jul sammen alle fire

Jeg er også kommet i julestemning. Dels fordi vi endelig har fået pyntet op herhjemme og tændt for julemusikken, men også fordi Sylvesters magiske julehumør smitter af på os andre. Han synger julesange i skolen, laver julegaver og render rundt med nissehue konstant. Dagens højdepunkt (både for ham og mig), er når chokoladejulekalenderen skal åbnes. Jeg er måske allerede ved låge 13.. Se bare her.

Jul i Tivoli

Og så kan jeg nok også skyde skylden på de julebilleder, jeg har fået taget på det seneste af dygtige Renate Photography. Hun udfordrer mig virkelig! På den gode måde. Vi har således gået ture i gaderne omkring Nyhavn, Tivoli, Amager Fælled og senest Glyptoteket.

Jeg tænker også at booke hende ind til nogle julebilleder hjemme hos os, så vi har minderne for altid. Jeg fik aldrig taget nogle “rigtige” billeder af Sylvester, og det ærgrer mig sådan i dag.

Når man udfordrer sig selv, stemningsbilleder og en anbefaling

Om ikke andet er jeg så glad for de ting vi har skabt sammen. Altså det er jo “bare” billeder, men jeg elsker dem og den stemning de giver. Jeg lærer mig selv bedre at kende arbejdsmæssigt, da jeg kommer ud i nogle uvante situationer. Det er fedt! Hun tager også bryllupsbilleder, gravidbilleder, dåbsbilleder og hvad man nu kan finde på. Bare en anbefaling herfra.

Jul i Tivoli

Jeg håber I kan lide billederne, og hvis I har nogle idéer til gode locations i eller omkring København, så giv endelig lyd. Jeg elsker at opdage nye steder, som jeg kan dele med jer eller bruge som baggrund til en række stemningsbilleder.

Med ønsket om en dejlig mandag!

PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar