Weekendbetragtninger og et tilbageblik

Så blev det søndag.. Jeg vågnede i morges med det der ligner tømmermænd, og igen har jeg altså ikke drukket noget som helst (udover Bailey i min kaffe, som Rasmus var så rar at give mig i decembergave).

Det er nok resultatet af en travl uge på den gode måde. Ikke så meget arbejdsmæssigt, men mere aktiviteter med mødregruppe, babyleg hos søde blogkollegaer, julegaveindkøb og forberedelser til fredagens 6 års fødselsdag (fik du læst mit meget følelsesladet skriv til ham?). Men nu er vi også i weekendmode, og så endda på én af de første dage i december. Jeg har lovet mig selv, at denne måned skal være med ro og nærvær som førsteprioritet. Julepynten skal nok komme op, om det så først bliver den 15. december. Så længe alt gøres i et tempo, hvor vi kan være med, og ikke fordi det er det man gør.

Således besøgte vi i går flere juleudstillinger på Bryggen. Både Studio Arhojs Xmas market, der også har åbent i dag (jeg købte en del keramik med hjem til gode priser) samt de mange gode juletilbud på Bryggen. Sylvester var med halvdelen af dagen, hvorefter han tog på overnatning hos min gudmor. Jeg har planer om en løbetur senere, der af en eller anden grund er blevet en ny yndlings beskæftigelse. Jeg ved virkelig ikke hvordan det er sket, men det er med at nyde mens motivationen er der.

Rasmus smutter på arbejde (igen) lige om lidt, og derefter skal søndagen blot stå på udpakning af julepynt, en masse Pinterest søgningen til det nye fælles børneværelse vi er ved at indrette mentalt samt kvalitetstid med Nola, når hun vågner fra lur. Og måske en gåtur med min mor, hvis vejret snart bliver bedre.

December er nu rar. Især hvis man tager det stille og roligt. Jeg ved slet ikke om jeg har fået det nævnt, men vi holder jul i København. Ingen lange køreture eller julefrokoster tre dage i streg til os i år. Det hele er meget stille og roligt – højst med nogle enkelte besøg hist og pist. Jeg tænker i stedet fokus skal være på masser af indendørshygge, julefilm, gåture i lavt tempo, masser af yogahold til mig og brætspil ad libitum (vores yndlings fælles beskæftigelse herhjemme). Det lyder jo fantastisk rart, som jeg skriver det ned.

Og det er altså ikke fordi jeg er antijul. Jeg elsker julen. Ikke mindst på mine børns vegne. Vi er bare ikke synderlig traditionsbundne, men gør mere hvad vi har lyst til det pågældende år. For nogle år tilbage betød det jul i 25 graders varme og året efter prøvede vi os med en utraditionel jul med vegansk julemenu fra Årstiderne. Det tror jeg ikke alle lige forstod, haha! Sidste år var jeg højgravid og tilbragte dagene hos mine forældre, der diskede op med alt, og i år besøger vi min gudmor på dagen med en tidlig julefejring og måske aftenjulehygge hos mine forældre, hvis min mor kan få fri fra arbejde. Meget løst og lige hvad vi har brug for.

Julegaverne er købt via Black Friday. Kalendergaver har vi aldrig kørt med herhjemme. Adventsgaver til Sylvester står min mor for og det er jo sådan set det. Nu har jeg til gengæld bare en masse arbejdsrelateret, der skal lukkes i løbet af måneden. Kampagner, der skal afsluttes, faktura der skal sendes og et nyt år jeg skal planlægge. Der er så meget at overveje og tage fat i, at jeg slet ikke ved hvor jeg skal starte.

Hvor holder I jul henne i år? Holder I det selv eller tager I altid på tur for at besøge andre? Er julen en afslappende tid for jer eller er I ramt af julestress? Tell me..

PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

4 kommentarer

  1. Det lyder dejligt🎄❤️
    Jeg glæder mig meget til at høre om, og se mere til projekt fælles børneværelse, da vi skal til samme øvelse inden for de næste 3 måneder med en alders forskel på 4,5 år.

    1. Dejligt! Det er faktisk ret skægt at skulle tænke så kreativt, så det bliver en optimal løsning 😍

  2. Lyder som en dejlig jul💚 Jeg skal føde lige oven i julen😆 d. 20. december – så vi aner ikke, om vi er klar på jul i år. Så det er noget med en mor, der er stand-by til at tage bonusbørnene, en farmor der er stand-by til at levere julemiddagen og -hyggen, hvis vi føler os klar og mig, der har bestilt en øko-flæskesteg til fryseren, HVIS nu jeg mirakuløst skulle have overskuddet selv.

    1. Arhh, det kan jeg godt se! Jeg krydser alt hvad krydses kan for at det hele lykkes. For ikke at tale om forventningens glæde. Det er det bedste af det hele ❤️