En RIGTIG mandagsstart

To Good To Be Basic

Så ramte januar mig med 500 km i timen.. Det var egentlig også på tide, var det ikke? Jeg var så positiv, alt kørte på skinner, og efter den her launch i fredags, måtte jeg da også lige mærke hvordan hverdagen i realiteten er, haha. Det skete så i går.

Den startede egentlig nogenlunde. Vækkeuret ringede kl. 06.07 og igen kl. 06.21 (snooze I ved), og derefter op og få to børn klar, så vi kunne gå hjemmefra kl. 07.30 allersenest. Det der morgenræs med to børn, når den ene skal være i skole kl. 08, kommer aldrig til at fungere for mig. Som i aldrig nogensinde.

Læs også:
Virker MK Olie mon? Læs min anmeldelse her

Når det samtidigt er nat udenfor, og mega koldt, kan det altså trække tænder ud. Men humøret var fint, ingen gråd, og vi gik i flok ned mod skolen. Jeg gik derfra igen, og Nola var stadigvæk vågen. Jeg skulle handle ind til mødregruppen, der kom forbi nogle timer senere, og jeg havde efter min mening kun en god dag at se frem imod.

Spol frem til snevejret, som ingen havde advaret om. Direkte ned i klapvognen, i mit ansigt og på mine nye læderbukser. Dumt! Der findes ikke dårligt vejr, men i og med jeg ikke havde fået snekaos meldingen, var jeg ikke forberedt. Hjem med våd mig, våd klapvogn og vådt alt. Skynde mig at pakke ud, varme boller, gøre klar, putte baby, der ikke vil sove, og vente på gæsterne, der heldigvis allesammen kom til trods for snestormen.

Mødregruppe er én af de ting, jeg holder fast i. Også selvom jeg ikke længere har barsel. Det er rart at lave andet end arbejde. Især de dage, hvor jeg er alene med børnene. Formiddagens hygge blev dog afløst af podcast frustrationer, hvilket endte med at påvirke mit humør ret så negativt. Så blev jeg sur på Instagram, to negle flækkede igen og pludselig synes jeg min hud slog ud. Jeg blev stresset over noget arbejdsrelateret, jeg ikke kunne se hvordan jeg skulle nå, og da jeg alligevel valgte at hente Sylvester før tid, var han utilfreds med jeg var kommet for tidligt.

På vej hjem gled han på isen, og hans handsker blev våde, så han måtte låne mine mens mine fingre frøs af i snestormen. Spol tiden frem til kakaohygge herhjemme, hvilket endte med kakao allevegne op ad væggene. Nola er inde i en fase, hvor hun er ret pylret fra omkring kl. 15.30 til hun skal sove. Sylvester blev sur på mig og kaldte mig verdens dårligeste mor. Jeg faldt i søvn under putningen af Nola, og Sylvester sad derfor alene ved spisebordet. Jeg vågnede kun fordi han kaldte på mig. Efter putning kom jeg i tanke om jeg både havde glemt at børste hendes tænder og give d-dråber. Sylvester fik heller ikke det bad han skulle, men til gengæld endte vi med at spille Hr. Skæg brætspil til kl. 19.45. Han skulle have sovet kl. 19.

Dyb indånding. Når jeg kigger tilbage på dagen i går, er den jo bare hverdagsagtig. Ikke noget overraskende eller nyt, men i og med januars fine solvejr og begejstringen over nye tider har overskygget de her dage, kom den alligevel bag på mig. Normalt kan jeg holde til det meste, men i går måtte jeg gå ud på badeværelset og skrige i 5 sekunder uden lyd. Bare for at få det ud. I dag har ikke været meget bedre.

Nu er det tirsdag aften, Rasmus er netop taget på nattevagt, og jeg har mange timers redigering af vores Gåsehud podcast foran mig. Jeg ved oprigtigt ikke hvordan jeg finder tiden til alle de ting jeg laver. Nogle gange vil jeg ønske jeg var bedre til at slappe af, men det ligger ikke altid længere til mig.

Jeg håber inderligt jeres mandag var alt andet end mandagsagtig og jeres tirsdag lige så!

Jeg har også dårlige dage. Se bare her. Eller hvad med dengang jeg var hysterisk og smed min forlovelsesring væk? Dumt!

Skriv en kommentar

 

6 kommentarer

 1. Øv Danica. Vi kæmpede os også igennem snevejret – dog iført nyt vinterovertøj, det hjalp på det. Men det var træls alligevel. Baby var vågen fra 07-10.30 men sov til gengæld en pæn rum tid bagefter. Så kunne jeg skovle sne i fred 😀 godt man ikke bor på en hjørnegrund. Nå jo, det før vi jo🤦🏻‍♀️ Det var nu en fin dag alligevel 🙂

  1. Og det er jo det vigtigste! Alle dage er fine på hver deres måde, og det var sikkert sundt nok for mig lige at huske hvad livet er 90 % af tiden. Nemlig hverdagens trummerum ❤️

   Og dejligt du glæder dig! Afsnit 6 er faktisk netop udkommet i dag!

   1. Præcis. Hverdagens trummerum. Skønt med et nyt afsnit – det vil jeg glæde mig at lytte til på gåtur 🙂

 2. De dage der trækker tænder ud som mor – åååhhhh kender det. Synes egentlig det lyder som om at du faktisk trods alt havde mange godt stunder og taklede det virkelig godt
  Men mandag morgen var også måneformørkelse, ud over en kraftig super fuld måne. Der (bl.a.) sender lys på vores skyggesider og viser os vej til vores egen sandhed… ved ikke om det hjælper lidt at vide det. Personlige går jeg udenfor og hyler efter månen (og ja der kommer næsten altid er hyld tilbage fra en af naboerne – man bor vel i Kbh 🤣). Det hjælper for mig at træde i min kraft og på at få nogle af frustrationerne ud 🐺 Så måske næste gang gå udenfor og skrig med lyd? 😉❤️
  Ps. Elsker at livet ikke er perfekt og dejligt lige at se dig den anden dag om end meget kort

  1. Hvor tankevækkende! Der skete i hvert fald et eller andet i starten af ugen, hvor jeg ikke var mig selv. Det er nemlig ganske sundt at få afløb for frustrationerne.

   Og hvor var det også hyggeligt at se dig 🧡 Det er det altid!