Tak! Bare tak!

Stue inspiration

Jeg havde egentlig tænkt mig at dele et blogindlæg om at få briller i en alder af 32 år (og som jeg elsker), men jeg blev lagt ned i går efter det her indlæg. Tak, bare tak! Til alle jer, der har skrevet private kommentarer, delt jeres historier her og ikke mindst solidariteten. Hvor Facebook næsten altid skuffer (hvilket er okay – det er nærmest præmissen efterhånden), kan man altid regne med jer.

Jeg vil ikke sige så forfærdeligt meget mere om spontane aborter. Artiklen siger det så fint, og så håber jeg blot på det kan skabe mere åbenhed og forståelse fremadrettet på samme måde som fertilitetsbehandling er blevet et emne, der de seneste par år er åbnet op for. Selvom vi ikke alle gennemlever ALT, kan det skabe mere rummelighed på tværs.

Nu vil jeg udvikle en opskrift i forbindelse med et kommende samarbejde og derefter cykle mod Les Trois Cochons, hvor jeg skal mødes til frokost med et af mine nye yndlings bekendtskaber. Jeg bliver SÅ glad, når jeg møder nye mennesker, som jeg virkelig svinger med. Jeg har ikke den største vennekreds, så derfor værner jeg ekstra meget om de nye, der kunne opstå.

Senere i aften skal jeg ud med Rasmus. Det er første gang Nola skal passes. Altså vi putter hende inden vi går, og så holder min gudmor øje med babyalarmen. Det er ret stort, og vi glæder os. Vi skal spise på The Fat Pike, der ligger på Islands Brygge (og som nok er én af de bedste og mest undervurderede restauranter i København). I weekenden skal Rasmus arbejde, og jeg skal blot hygge med børnene. Det kan også noget!

Jeg håber I får en vidunderlig weekend. Hvis I ikke allerede følger med på Instagram, vil jeg elske hvis I gjorde. Jeg er ganske aktiv derovre – især på stories, da det ofte er lidt nemmere at finde tid til. Håber I vil joine!


Læs endelig min guide til skønne Amager, hvis du mangler nye steder at tage hen. Eller hvad med guiden til Københavns bedste brunchsteder? Der er masser af inspiration at hente.

Skriv en kommentar

 

2 kommentarer