Fredagens biodate (og en filmanbefaling)

Annonce

Instant Familiy

Da mandagen desværre startede på en anden måde end jeg havde forestillet mig og håbet på (helt og aldeles min egen skyld), hopper jeg let og elegant over den del. Der er som regel intet mere deprimerende end at høre på andre (læs:mig) fortælle om deres intetsigende frustrationer, som i mit tilfælde ikke altid giver mening. I hvert fald ikke i dag. Derfor slipper i.

Læs også:
HER får du opskriften på hjemmelavede sodavandsis ala Sun Lolly

I fredags var jeg til gengæld glad fra morgen til aften. Både grundet en ro herhjemme, der indfandt sig hos alle fire, men også fordi jeg havde en biodate med min mor og 12 af jer derude. Filmen var Instant Family (som har premiere den 28. februar) med Mark Wahlberg og Rose Byrne i hovedrollerne.

Det er en amerikansk komedie, hvor Pete og Ellie bliver kastet ud fra 10-metervippen, da de vælger at blive plejeforældre for tre søskende på én gang. Fra den ene dag til den anden skal de nemlig både kunne tilgodese en tryghedssøgende 6-årig, en hysterisk 3-årig og en mut og umedgørlig teenager.

Annonce for Instant Familiy, der snart er i biograferne landet over

Den er selvfølgelig først og fremmest sjov, men modsat mange andre komedier, også rørende. Den berører komplekse emner som plejefamilier, adoption og børn, der har haft en hård barndom. Jeg fik i hvert fald våde øjne et par gange undervejs, og næste dag krammede jeg ekstra meget på hende den mindste herhjemme.

Vi så filmen ude på Frederiksberg i en fin biograf med kun 14 pladser. Jeg følte nærmest jeg var hjemme hos nogen, der lige havde lavet den ultimative biograf i kælderen. Da filmen var slut og jeg havde sagt farvel til alle gæsterne, tog jeg med min mor på Les Trois Cochons og fik aftensmad (og vin). Vi valgte at dele 6 forskellige retter, og nøj det var en fryd. Jeg er på kort tid blevet ualmindeligt glad for det her sted, hvad end det er til morgenmad, frokost eller aftensmad og vin.

Og så kunne vi endda gå hjem. Værnedamsvej og Frederiksberg ligger jo nærmest under en halv time på gåben. Udover den friske luft, hvilket altid er kærkommen, når jeg de 10.000 skridt + meget mere, når jeg begiver mig ud på de her gåture. Jeg fik ikke engang ondt i fødderne undervejs, og så ved man bare man har fundet de perfekte hverdagsstøvler. Jeg kommer til at slide dem op!

Den bedste mandag aften til jer

OBS: Indlægget er markeret som annonce, da jeg har haft en kampagne for filmen på min Instagram profil. Jeg er dog ikke blevet bedt om at skrive indeværende blogindlæg, men da jeg syntes filmen var så forbandet god, fortjener den altså også en anbefaling her.


Og nu vi er ved at lade os underholde på en skærm, har du så nogensinde læst min Netflix serieguide, hvor jeg anbefaler de serier jeg synes er bedst?

Skriv en kommentar