Click. Read. Love

Glædelig fredag. Jeg er på min anden kop kaffe, solen skinner mig direkte i øjnene og fredagsfølelsen er så småt ved at indtage min krop. Hvad skal I lave? De vilde planer eller ren afslapning? Sidstnævnte er realiteten her. Efter Rasmus igen er startet på uddannelse, værner jeg endnu mere om vores weekender, som vi kan nyde sammen de næste seks uger.

Det er atter gået op for mig, hvor meget jeg elsker de skiftende arbejdstider han normalt har. Et 8-16 job har også sine fordele, men ugen er også lang på en helt anden måde. Især når jeg har en forretning, der skal løbe rundt. Men nu er det fredag, og jeg har på en eller anden måde fundet et ekstra overskud frem. Den solrige morgen hjælper selvfølgelig også på det.

I samme omgang har jeg fundet en masse spændende klikbare sager frem til jer. Som en kærlig fredagshilsen, hvor I lige får en håndfuld gode links med på vejen. Jeg er personligt sådan én, der starter et sted og pludselig sidder jeg og ser kattevideoer på YouTube. Det er en ret hyggelig overspringshandling.

Melodi Grand Prix finder sted i weekend, og vi skal selvfølgelig se det. Hele flokken (Sylvester er nemlig også fan). Det er altså ret hyggeligt. Jeg er normal ikke til den type programmer, men det her er altså nostalgisk og til tider ret tåkrummende at se. Skal I kigge med?

Kender I The Elevator Game? Hvis ikke, så læs lige den her artikel først? Derefter skal I se den her YouTube video. Er det ikke creepy?

Julie Ugleholdt er en beundringsværdig kvinde. Hun har droppet hamsterhjulet og karriereræset, fordi det ikke gav mening længere, og så har hun skrevet en enorm vigtig bog – Projekt Baby. Den tager udgangspunkt i Julies første år som mor, og især udfordringerne ved at blive gravid og mor i en tid, hvor sociale medier, økologisk babytøj, og friamning sætter dagsordenen.  Den beskriver også Julies hårde fødsel, en baby med kolik samt den fødselsdepression, der ramte hende. Ærligt, sårbart og helt enormt vigtigt.

Træt af en hverdag med dårlige og negative nyheder? Tanksgoodnews deler alle de fantastiske og gode øjeblikke rundt omkring i verden. Man får ny tro på menneskeheden, når man læser det, og det giver mig seriøst et fornyet håb hver eneste dag. Og jeg skal heller ikke sige mig fri for at få våde øjne undervejs.

Emily Salomon er gravid. I vidste det nok godt allerede, men hvor bliver jeg bare glad på andres vegne, når de får det de drømmer om. Jeg smilte hele dagen. Hvad er der sket af gode ting for jer fornyligt? Hvad er højdepunkterne? Lad os dele alle de ting, der gør os glade, og på den led sprede en masse god energi.

Katrine Birk, Anne Marie Berså og Lena Adalberth har udgivet en genial bog. Tryk og Glad Godnatlæsning. Jeg elsker alle “Tryk og Glad” bøgerne, men den her er spot on i forhold til Nolas søvn. Den indeholder syv korte godnathistorier med lille Trumle og hendes tøjdyr. Hver historie indeholder hyggelige aktiviteter, der gør barnet klar til at sove – ved hjælp af zoneterapi og akupressur. Jeg har siden dag et, og ved hjælp af de andre Tryk og Glad bøger, trykket løs på Nola. Især da hun var spæd, gav det hende en enorm ro. Både under putning, men også i forhold til maven og uro i kroppen.

Hvad har I opdaget, som I gerne vil dele? En profil, der giver jer inspiration? En artikel, der satte tankerne igang? Et godt køb? Et motiverende citat? Del endelig!


Og nu du er her, så får du lige min opskrift på verdens nemmeste og lækre gammeldags fastelavnsboller med. De er jo oplagte at servere til weekendens Melodi Grandprix. God fornøjelse og velbekomme.

Skriv en kommentar

 

2 kommentarer

  1. Fantastisk indlæg 💜 Jeg er vild med det og dig 💜💜💜💜 Hvor er jeg glad for, at I hygger jer med bogen 🥰🥰🥰 Rigtig god weekend til jer 💜⭐️💜⭐️💜