Set i bakspejlet

Min kamerarulle bugner af forskellige minder fra den seneste tid, og i den her uge, som er lidt anderledes end normalt, har jeg ekstra meget brug for at dykke ned i dem. Der skal ikke være nogen tvivl om jeg elsker mit liv, men jeg er også bare et menneske, og når regnen står ned, man igen har en diskussion med en på seks år eller Nola bare ikke kan finde ro, synes jeg det er hårdt.

Det handler ikke om at være utaknemmelig. Det handler bare om at være forældre. Livet som mor til to kræver nemlig en masse tålmodighed, koordinering og løben rundt. Jeg sidder aldrig ned længere, i hvert fald ikke før kl. 19, og hvis jeg gør, står jeg højst sandsynligt op igen to minutter efter. Jeg er med på at det er småting, og vi er nogle meget heldige mennesker, men hverdagen rammer os alle.

Jer, der er forældre til ét eller flere børn, må kunne genkende hverdagens trummerum? Det er der, hvor livet sker, og der naturligvis er en masse mindeværdige øjeblikke, men også der hvor man nogle gange mest af alt har lyst til at bare at slå sig ned i sofaen med en bøtte is og serier på repeat. Så må resten af familien passe sig selv, haha!

Men lad os dykke ned i de mange minder fra den foregående uge. Der har jo ganske rigtigt været et hav af rare stunder.

Jeg fik besøg af søde Carina til kaffe og træstamme. Folk der, helt uopfordret, tager træstammer med fra Lagkagehuset, er værd at holde fast i. Siger det bare..

Vi har fundet Nolas udklædning til fastelavn. Junior brandmand, selvfølgelig. Sylvester blev “uddannet” i sidste uge og har allerede sagt god for hun må låne det. Hvor sødt er det ikke lige?

Jeg går og går og går.. Og når jeg ikke går, så løber jeg et par ture hver uge. Med det mere milde vejr, har jeg også brug for at komme udenfor. Det skal nemlig ikke være nogen hemmelighed, at den her barsel ikke har været så aktiv som jeg ønskede. Men nu skal det være! Jeg vil gerne have min gode kondi tilbage, så jeg jagter skridt rundt omkring i København.

Hende her får ALTID overtalt mig til de pæneste farvekombinationer. Nu har jeg gået der i snart fire år, og jeg bliver altid så glad for resultatet. Hun laver altså en forbandet pæn og utrolig holdbar shellac. Tak for dig, Janni. 

På mine mange trilleture har jeg god tid til at kigge op. Mandag var ingen undtagelse i det nærmest forårsagtige vejr. I dag er det gråt igen. Kontraster, I ved..

En sød læser har været i Rom og endda sendt mig opdateringer undervejs. Hun tjekkede nemlig ind på min fars hotel (mere om det her). Generelt set er det SÅ hyggeligt at se billeder fra hotellet, da I faktisk er enormt mange, der har besøgt det siden jeg udgav det her indlæg i 2017. Og til de nysgerrige.. Ja, han plejer stadigvæk at give en god pris til dem, der læser med her på bloggen 🧡

Det der wannabe walkin closet, ik’? Det går faktisk fremad. Nu er der kommet “skabslåger” i form af gardiner op. Det minder mig lidt om 90’erne, men fungerer overraskende godt, når nu vores soveværelse er så småt. Nå jeg har fået styr på den nederste hylde får I en guide. Det har nemlig nærmest ikke kostet noget. 

Jeg er pakket ind i cashmere fra top til tå. Næsten da. Jeg har nemlig et fotojob for dem her, og derfor finder jeg pæne locations rundt omkring i København, hvor jeg kan vise det yderst fine og behagelige tøj frem (som altså bare er til låns – med mindre jeg selv køber det). Det sjove er, at jeg har været fast kunde siden 2013. Det er sjovt, hvordan to verdener pludselig kan mødes. 

Hvad mon jeres seneste uge har budt på? Fortæl mig lige jeg ikke er den eneste, der synes livet går lidt stærkt, hvor det kan være svært at følge med?

Det her er blevet en stor del af min hverdag. Det vil betyde mere end I aner, hvis I vil give det et forsøg. Om I allerede bruger det eller ej.

Skriv en kommentar